ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve yüzyılın transfer çalımı Antoine Griezmann! Takıma güç katmaya geliyor...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve yüzyılın transfer çalımı Antoine Griezmann! Takıma güç katmaya geliyor...

Antoine Griezmann cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaz transfer döneminde Süper Lig devleri de dahil olmak üzere pek çok farklı takım ile anılan Fransız futbolcunun yeni adresini İspanyol basını duyurdu. Antoine Griezmann transferinin detayları haberimizde…

Antoine Griezmann, kariyerine Fransa'da başladı. 2005 senesinde İspanya'nın yolunu tutan santrfor oyuncusu, Real Sociedad'a katıldı. Başarılı performansı ile birçok farklı kulübün gündeminde yer alan Antoine Griezmann, 2014 senesinde 30 milyon euro bonservis bedeli ile Atletico Madrid'e transfer oldu.

Uzun yıllar Atletico Madrid forması giyen tecrübeli santrfor, 2019 senesinde 120 milyon euro bonservis bedeli ile Barcelona'ya transfer oldu. 2021 senesinde ise kiralık olarak tekrardan Atletico Madrid'e transfer oldu. Devam eden süreçte ise 22 milyon euro bonservis bedeli ile Atletico Madrid'in renklerine katıldı.

SÜPER LİG DEVLERİ DEVREDEYDİ

Antoine Griezmann, yaz transfer sezonunda Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılmıştı. Bunun yanı sıra pek çok farklı kulüp tecrübeli futbolcu için devreye girmişti. Ancak Fransız santrfor Atletico Madrid'de kaldı.

Öte yandan İspanyol basını Antoine Griezmann transferini duyurdu.

ANTOİNE GRİEZMANN TRANSFERE OLUMLU BAKIYOR

Antoine Griezmann, kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alıyordu. İspanyol basınında çıkan iddiaya göre; Antoine Griezmann, sezon sonunda takımdan ayrılarak MLS'e gitmek istediğini Atletico Madrid'e bildirdi.

Haberin devamında Los Angeles FC'nin 33 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için hazır olduğu öne sürüldü. Antoine Griezmann cephesi ve Los Angeles FC'nin şartlarda anlaşması durumunda, Fransız futbolcunun transfer olması bekleniyor.

Öte yandan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon euro ve Atletico Madrid'de 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GRİEZMANN'DAN 3 GOL 4 ASİST

Antoine Griezmann, 2024-2025 sezonunda şu ana kadar toplam 8 karşılaşmaya çıktı. Sahada 589 dakika süre alan tecrübeli santrfor, 3 gol ve 4 asist ile takımına katkı sağladı.