ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve yüzyılın transfer çalımı: Anderson Talisca hayırlı uğurlu olsun! Kiralık olarak imzayı atıyor...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve yüzyılın transfer çalımı: Anderson Talisca hayırlı uğurlu olsun! Kiralık olarak imzayı atıyor...

Anderson Talisca halihazırda Al-Nassr forması giyiyor. Öte yandan birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alıyor. Suudi Arabistan basını ise, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile de anılan tecrübeli futbolcunun yeni adresini duyurdu. İşte Anderson Talisca transferinin detayları...

Anderson Talisca, Brezilya'da kariyerine başladı. 2014 senesinde Portekiz'in yolunu tutan yıldız futbolcu, 4.75 milyon euroya Benfica'ya transfer oldu.

2016 senesinde ise Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a kiralık olarak imza atan Anderson Talisca, 2018 senesinde tekrardan Benfica'ya döndü. Devam eden süreçte Guangzhou kulübüne kiralık olarak katılan Brezilyalı yıldız, 2019 senesinde aynı takıma 19.20 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu.

Süper Lig devlerinden Beşiktaş ile de zaman zaman anılan Brezilyalı futbolcu, 2021 senesinde Cristiano Ronaldo'nun da halihazırda forma giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 8 milyon euro bonservis ile transfer oldu.

ANDERSON TALİSCA SÜPER LİG KULÜPLERİ İLE ANILDI

Anderson Talisca, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alıyor. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı.

Öte yandan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldızın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan basını, Anderson Talisca'nın yeni adresini duyurdu.

AL-GHARAFA TRANSFER İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Suudi Arabistan basınında çıkan iddiaya göre, Brezilyalı yıldız yüksek maaş sebebi ile Orta Doğu'da kalmak istiyor. Bunun yanı sıra Katar ekibi Al-Gharafa kulübünün Anderson Talisca transferi için düğmeye bastığı belirtildi. Bu noktada kulübün tecrübeli futbolcuya 20 milyon euro kadar maaş teklif ettiği öne sürüldü.

Anderson Talisca cephesi ve Al-Gharafa takımının şartlarda anlaşması halinde, 30 yaşındaki futbolcunun Katar ekibi Al-Gharafa kulübüne kiralık olarak imza atması bekleniyor.

TALİSCA'DAN 25 GOL 4 ASİST

30 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2023-2024 sezonunda; AFC ŞL Elemeleri, King's Cup, Saudi Pro League ve AFC Şampiyonlar Ligi'nde toplam 25 mücadeleye katıldı. Sahada 2.029 dakika süre alan Brezilyalı yıldız, 25 gol ve 4 asist ile takımına katkı sağladı.

Halihazırda Al-Nassr forması giyen tecrübeli futbolcu, 2024-2025 sezonunda Saudi Super Cup ve Saudi Pro League'de 4 karşılaşmaya çıktı. 269 dakika süre bulan Brezilyalı yıldız, 2 gol atmayı başardı.

SÜPER LİG'DE NE YAPTI?

Transfer gündeminden düşmeyen 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2016-2017 sezonunda Süper Lig'de toplam 22 mücadeleye katıldı. Sahada 1.761 dakika süre alan Anderson Talisca, 13 gol ve 2 asist ile Beşiktaş'a katkı sağladı.

2017-2018 senesinde ise Süper Lig'de toplam 33 mücadeleye katılan tecrübeli futbolcu, 14 gol ve 7 asist ile takımına katkı sağladı.

Öte yandan birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alan Anderson Talisca'nın güncel piyasa değeri, 13 milyon euro.

Anthony Martial transferi hayırlı uğurlu olsun