ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve Yusuf Yazıcı hayırlı olsun! Yüzyılın transfer çalımı: Resmen imzayı atıyor!

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve Yusuf Yazıcı hayırlı olsun! Yüzyılın transfer çalımı: Resmen imzayı atıyor!

Yusuf Yazıcı, özellikle Lille'den ayrıldıktan sonra Süper Lig ve Serie A ekipleri dahil olmak üzere birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer aldı. Öte yandan bonservisini elinde bulunduran 27 yaşındaki milli futbolcunun adresini Yunanistan basını duyurdu. Yusuf Yazıcı transferinin detayları haberimizde…

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da kariyerine başlayan Yusuf Yazıcı, başarılı performansı ile birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer almıştı. 2019 senesinde ise, Süper Lig'den 18.50 milyon euro bonservis bedeli ile Ligue 1'in yolunu tutmuştu.

Uzun yıllar Lille takımında mücadele eden 27 yaşındaki milli futbolcu, devam eden süreçte CSKA Moskova ve tekrardan Trabzonspor'da forma giymişti. 2024 Temmuz ayında ise Ligue 1 ekibi Lille'den ayrıldı.

SÜPER LİG VE SERİE A KULÜPLERİ İLE ANILDI

Yusuf Yazıcı halihazırda bonservisini elinde bulunduruyor. Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı takım ise, 27 yaşındaki milli futbolcuyu transfer etmek istiyor. Ayrıca Yusuf Yazıcı, Süper Lig ve Serie A kulüpleri dahil olmak üzere birçok farklı takım ile anıldı.

Öte yandan 27 yaşındaki tecrübeli oyuncunun transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yunanistan basını Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini duyurdu.

YUNANİSTAN SÜPER LİG EKİBİ TRANSFER İÇİN DEVREDE

Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Olimpiakos, Yusuf Yazıcı transferi için devrede. Yunanistan basınında çıkan iddiaya göre, Olimpiakos orta sahasını güçlendirmek için kaliteli ve tecrübeli bir futbolcu transfer etmek istiyor.

Haberin devamında, Olimpiakos için Süper Lig ve Ligue 1'de forma giymiş olan 27 yaşındaki milli futbolcunun ideal bir seçim olduğu belirtildi. Ayrıca Yusuf Yazıcı'yı orta sahada birden fazla pozisyonda oynayabilme yeteneğinin ön plana çıkarttığı aktarıldı.

İlerleyen süreçte Yunanistan Süper Lig takımlarından Olimpiakos'un Yusuf Yazıcı'ya transfer teklifi yapacağı öne sürüldü. Anlaşma sağlandığı takdirde milli futbolcunun Olimpiakos'a imza atması bekleniyor.

YUSUF YAZICI'DAN 12 GOL VE 4 ASİST

27 yaşındaki milli futbolcu, 2023-2024 sezonunda; Coupe de France, Konferans Ligi Elemeleri, Konferans Ligi ve Ligue 1'de toplam 42 karşılaşmaya çıktı. Sahada 2.128 dakika kalan tecrübeli futbolcu, 12 gol ve 4 asist ile takımına katkı sağladı.

Ek olarak pek çok farklı kulübün transfer gündeminde bulunan Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Adrien Rabiot transferi hayırlı olsun