ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve yeni transfer Anderson Talisca! Takıma güç olmaya geliyor...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve yeni transfer Anderson Talisca! Takıma güç olmaya geliyor...

Anderson Talisca, Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılmıştı. Ancak Süper Lig'de transfer sezonu kapandı. Öte yandan Suudi Arabistan basını, Brezilyalı yıldızın yeni adresini duyurdu. Anderson Talisca transferinin detayları haberimizde…

Anderson Talisca, kariyerine Brezilya'da başladı. 2014 senesinde Portekiz'in yolunu tutan tecrübeli futbolcu, 2016 senesinde kiralık olarak Beşiktaş'a transfer oldu.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile başta siyah-beyazlı birçok taraftarın beğenisini toplayan Anderson Talisca, 2018 yılında Benfica'ya geri döndü. Ayrıca aynı yıl Guangzhou FC kulübüne kiralık olarak transfer oldu. Devam eden süreçte ise, 19.20 milyon euro bonservis bedeli ile Guangzhou FC takımına katıldı.

2021 senesinde ise Brezilyalı yıldız Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'ın yolunu tuttu. Takıma 8 milyon euro bonservis bedeli ile katılan Anderson Talisca, 2024 yaz transfer döneminde pek çok farklı kulüp ile anıldı.

SÜPER LİG DEVLERİ TRANSFER İÇİN DEVREDEYDİ

Anderson Talisca, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı kulübün transfer gündemindeydi. Ayrıca Brezilyalı yıldız Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anıldı. Ancak Süper Lig'de transfer sezonu kapandı.

Süper Lig'in yanı sıra Brezilyalı yıldız için Botafogo kulübü de düğmeye bastı. Suudi Arabistan basınında çıkan habere göre, 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Brezilya kulübü Botafogo devreye girdi. Ancak aktarılanlara göre, Anderson Talisca'nın Al Nassr'daki yüksek maaşı transferi güçleştirdi.

ANDERSON TALİSCA KATAR YOLCUSU

Anderson Talisca, Süper Lig ve Brezilya Serie A kulüpleri dahil olmak üzere pek çok farklı takım ile anılmıştı. Öte yandan Suudi Arabistan basını, 30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun adresini duyurdu.

Suudi Arabistan'da çıkan iddiaya göre, Katar'ın Al-Gharafa kulübü Anderson Talisca ile ilgileniyor. Halihazırda Katar Yıldızlar Ligi'nde mücadele eden Al-Gharafa kulübü, sıralamada 4. sırada bulunuyor.

2024-2025 sezonunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Katar ekibi, yaz transfer döneminde Brezilyalı yıldızı renklerine katamadı. Kış transfer sezonunda ise tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katacağı düşünülüyor.

Anderson Talisca cephesi ve Al-Gharafa kulübünün anlaşması halinde imzaların atılması bekleniyor.

SÜPER LİG PERFORMANSI

Brezilyalı yıldız, Süper Lig'de Beşiktaş forması giydi. 2016-2017 senesinde Süper Lig'de toplam 22 mücadeleye katılan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 13 gol ve 2 asist ile takımına katkı sağladı.

2017-2018 senesinde ise, Süper Lig'de toplam 33 karşılaşmaya çıktı. Bu mücadelelerde 14 gol ve 7 asist ile takımına katkıda bulundu.

TALİSCA 2023-2024 PERFORMANSI

Tecrübeli futbolcu 2023-2024 sezonunda; AFC ŞL Elemeleri, King's Cup, Saudi Pro League ve AFC Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti. Sahada 2.029 dakika kalan Brezilyalı yıldız, 25 maçta 25 gol atmayı ve 4 asist yapmayı başardı.

Ek olarak Anderson Talisca'nın güncel piyasa değeri 13 milyon euro.