ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve yeni orta saha Adrien Rabiot! Yüzyılın transferi hayırlı uğurlu olsun...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve yeni orta saha Adrien Rabiot! Yüzyılın transferi hayırlı uğurlu olsun...

Adrien Rabiot, Süper Lig ve Serie A takımları dahil olmak üzere birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer alıyor. Öte yandan Fransız basını, bonservisini elinde tutan 29 yaşındaki orta sahanın yeni adresini duyurdu. Adrien Rabiot transferinin detayları haberimizde…

Adrien Rabiot, 2013 yılında PSG'den Toulouse'a kiralık olarak transfer olmuştu. Haziran ayının sonunda tekrardan PSG ekibine dönen Fransız orta saha, uzun yıllar takımı için mücadele etti. 2019 senesinde ise, Juventus'a bedelsiz olarak transfer oldu.

2024 Temmuz ayında Juventus'tan ayrılan Adrien Rabiot, halihazırda bonservisini elinde bulunduruyor.

SÜPER LİG EKİPLERİ İLE ANILDI

Orta sahasını güçlendirmek isteyen birçok farklı takımın gündeminde olan Adrien Rabiot; La Liga, Serie A ve Süper Lig ekipleri ile anılmıştı.

29 yaşındaki orta sahanın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Adrien Rabiot'un yeni adresini Fransız basını duyurdu.

AL-NASSR ADRİEN RABİOT TRANSFERİ İÇİN DEVREDE

Cristiano Ronaldo'nun da forma giydiği Al-Nassr takımı, Adrien Rabiot'u transfer etmek istiyor. Fransız basınında çıkan iddiaya göre; Al-Nassr, Fransız orta saha için ikna edici bir transfer teklifinde bulundu.

Suudi Arabistan basınında çıkan iddiaya göre ise, Cristiano Ronaldo'nun da isteği ile Adrien Rabiot'un transfer edilmesi için ikna çalışmaları devam ediyor.

Al-Nassr ve 29 yaşındaki Fransız orta sahanın şartlarda anlaşması durumda, transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

RABİOT'DAN 5 GOL 3 ASİST

Fransız orta saha, 2023-2024 sezonunda Serie A ve İtalya Kupası'nda toplam 35 karşılaşmaya çıktı. Sahada 3.012 dakika süre bulan tecrübeli futbolcu, takımına 5 gol ve 3 asist katkı sağladı.

Ek olarak Adrien Rabiot'un güncel piyasa değeri, 35 milyon euro.

Anderson Talisca hayırlı uğurlu olsun...