ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve yeni golcü Memphis Depay! Yüzyılın transferi hayırlı olsun...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve yeni golcü Memphis Depay! Yüzyılın transferi hayırlı olsun...

Memphis Depay, Süper Lig ve Serie A ekipleri dahil olmak üzere birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alıyor. Öte yandan bonservisini elinde tutan Hollandalı golcünün yeni adresini İspanyol basını duyurdu. İşte Memphis Depay transferinin detayları…

Memphis Depay, Hollanda ekibi PSV'de parlamıştı. Devamında ise, Manchester United'a 34 milyon euro bonservis ile transfer olmuştu. İlerleyen süreçte Fransa'nın yolunu tutan Hollandalı golcü, 16 milyon euro bonservis ile Lyon'a katılmıştı.

2021 senesinde bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer olan Memphis Depay, 2023 senesinde 3 milyon euro bonservis ile Atletico Madrid'e katıldı.

Atletico Madrid'den ayrılan ve halihazırda bonservisini elinde bulunduran Hollandalı golcü, santrafor transfer etmek isteyen birçok farklı kulübün gündeminde.

SÜPER LİG VE SERİE A EKİPLERİ İLE ANILDI

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ve Serie A takımlarından Como ile de anılan Memphis Depay, golcü transfer etmek isteyen birçok farklı kulübün radarındaydı.

Öte yandan 30 yaşındaki golcünün adresini İspanyol basını duyurdu.

MEMPHİS DEPAY CEPHESİ TRANSFERE OLUMLU BAKIYOR

İspanyol basınında çıkan habere göre; Brezilya Serie A takımlarından Corinthians, Memphis Depay'ı transfer etmek için çalışmalara başladı.

Hollandalı santrafor için 2 yıllık sözleşme teklif edildiği belirtilen haberde, Avrupa'da oynamaya öncelik verdiği bilinen Memphis Depay temsilcilerinin sunulan tekliften hoşnut oldukları kaydedildi.

Anlaşma sağlandığı takdirde, Süper Lig ve Serie A ekipleri de dahil olmak üzere birçok farklı kulübün transfer gündemindeki Hollandalı golcünün Corinthians'a 2 yıllık imza atması bekleniyor.

DEPAY'DAN 9 GOL 2 ASİST

Hollandalı golcü 2023-2024 sezonunda; Kral Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve LaLiga'da toplam 31 karşılaşmaya çıktı. Sahada 1.221 dakika süre alan 30 yaşındaki santrafor, takımına 9 gol ve 2 asist katkısında bulundu.

Öte yandan son zamanlarda transfer gündeminden düşmeyen Memphis Depay'ın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Adrien Rabiot transferi hayırlı olsun