ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve Süper Lig devinin yeni yıldızı Sadio Mane! Transfer hayırlı, uğurlu olsun

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve Süper Lig devinin yeni yıldızı Sadio Mane! Transfer hayırlı, uğurlu olsun

Sadio Mane, Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere pek çok farklı takım ile anıldı. Ancak 2023-2024 yaz transfer sezonunda mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı. Öte yandan Avrupa'ya sıcak bakan Sadio Mane için bir Süper Lig devi tekrardan devreye girdi. Transferin detayları haberimizde…

Süper Lig devleri ile de anılan Sadio Mane, kariyerine ülkesi Senegal'de başladı. 2011 senesinde Fransa'nın yolunu tutan kanat oyuncusu, Metz kulübüne transfer oldu.

2012 senesinde ise Salzburg ekibine transfer olan Sadio Mane, performansını artırdı ve 2014 senesinde İngiltere'nin yolunu tuttu. Premier Lig'e Southampton takımı ile giriş yapan kanat oyuncusu, 2016 senesinde 41.20 milyon euro bonservis bedeli ile Liverpool'a transfer oldu.

2022 senesinde ise Liverpool'dan 32 milyon euro bonservis bedeli ile Bayern Münih'e transfer oldu. Sadio Mane'nin 2023 yılındaki durağı ise, Al Nassr oldu.

SADİO MANE AVRUPA'YA SICAK BAKIYOR

Sadio Mane, 2023-2024 yaz transfer sezonunda Süper Lig devleri dahil olmak üzere birçok farklı kulüp ile anıldı. Ancak mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı.

Sadio Mane'nin Arabsitan'da mutsuz olduğu söyleniyor. Bunun yanı sıra Avrupa'da futbol oynamaya sıcak baktığı öne sürülüyor. 2023-2024 sezonunda mevcut kulübü Al Nassr'da kalan kanat oyuncusunun, Avrupa'dan gelecek transfer tekliflerini değerlendireceği düşünülüyor.

SÜPER LİG DEVİ MANE'Yİ TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Sadio Mane, 2023-2024 yaz transfer döneminde Süper Lig devleri ile anılmıştı. Ancak transfer sezonu kapandı ve mevcut kulübünde kaldı.

Öte yandan Sadio Mane transferinde yeni bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın 32 yaşındaki kanat oyuncusundan vazgeçmediği ve tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun şekilde çalıştığı öne sürüldü.

Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Sadio Mane cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, 32 yaşındaki kanat oyuncusunun ocak ayında Türkiye'de olması bekleniyor.

2024 - 2025 SEZONU PERFORMANSI

Tecrübeli futbolcu 2024 - 2025 sezonunda, şu ana kadar tüm kulvarlarda 13 maça çıktı. Sahada 1.112 dakika süre alan kanat oyuncusu, 4 gol ve 5 asist ile takımına katkı sağladı.

Ek olarak Sadio Mane'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro ve Al Nassr ile 2026 senesine kadar sözleşmesi bulunuyor.