ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve Süper Lig devinin yeni stoperi Merih Demiral! Yılın transferi hayırlı uğurlu olsun...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve Süper Lig devinin yeni stoperi Merih Demiral! Yılın transferi hayırlı uğurlu olsun...

Merih Demiral, Süper Lig ekipleri dahil olmak üzere birçok farklı kulüp ile anılıyor. Halihazırda Al-Ahli forması giyen 26 yaşında stoperin transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig devlerinden biri, Merih Demiral için devreye girdi. Transferin detayları haberimizde…

Merih Demiral, uzun yıllar Süper Lig kulüplerinden Fenerbahçe'nin altyapısında forma giydi. 2016 senesinde ise, Fenerbahçe altyapısından bedelsiz olarak Portekiz'in yolunu tuttu.

Uzun yıllar Portekiz'de bulunan başarılı stoper, 2018 yılında Sporting kulübünden Alanyaspor'a kiralık olarak transfer oldu. Devam eden süreçte ise, yine Alanyaspor'a 3.50 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu.

İlerleyen süreçte İtalya'nın yolunu tutan Merih Demiral; Sassuolo, Juventus ve Atalanta kulüplerinde forma giydi. 2023 senesinde ise 26 yaşındaki stoper, Atalanta'dan Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli kulübüne 16.60 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu.

MERİH DEMİRAL AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR

Merih Demiral, halihazırda Suudi Arabistan kulüplerinden Al-Ahli takımında forma giyiyor. Çıkın söylentilere göre, başarılı stoper Avrupa'da kariyerini devam ettirmek istiyor.

Öte yandan Merih Demiral transferinde sürpriz bir iddia öne atıldı.

SÜPER LİG DEVİ DEMİRAL TRANSFERİ İÇİN DEVREDE

Süper Lig'de transfer sezonunun kapanmasına sayılı saatler kaldı. Süper Lig devleri ise kalan sürede transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan takımlardan biri, Fenerbahçe. Savunma hattını güçlendirmek için yerli bir futbolcu transfer etmek isteyen sarı-lacivertlilerin gündeminde Merih Demiral'ın olduğu öne sürüldü. Bunun yanı sıra 26 yaşındaki stoperin de Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı iddia edildi.

Öte yandan Fenerbahçe - Alanyaspor maçının tribünlerinde Merih Demiral'ın görülmesi, bu iddiayı güçlendirdi.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ile Merih Demiral cephesinin şartlarda anlaşması durumunda imzaların atılması bekleniyor.

1 GOL 1 ASİST

Milli futbolcu 2023-2024 sezonunda, Kral Kupası ve Suudi Arabistan Pro Lig'de toplam 21 mücadeleye katıldı. Sahada 1.681 dakika süre alan 26 yaşındaki stoper, takımına 1 gol ve 1 asist katkısında bulundu.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Merih Demiral'ın güncel piyasa değeri, 16 milyon euro.