ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve sonunda bitti! Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve sonunda bitti! Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu...

Yusuf Yazıcı, Süper Lig kulüplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile anılmıştı. Fakat bonservisini elinde tutan tecrübeli futbolcu şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşmadı. Bunun yanı sıra İspanyol basını, Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Yusuf Yazıcı, kariyerine Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un altyapısında başladı. Uzun yıllar Trabzonspor formasını terleten milli futbolcu, 2019 senesinde Fransa'nın yolunu tutarak 17 milyon euro bonservis bedeli ile Lille kulübüne transfer oldu.

Devam eden süreçte kiralık olarak CSKA Moskova ve Trabzonspor forması giyen Yusuf Yazıcı, 2024 Temmuz ayında Lille'den ayrıldı.

SÜPER LİG EKİPLERİ İLE ANILDI

Halihazırda bonservisini elinde bulunduran 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile anılmıştı. Bunun yanı sıra birçok farklı Avrupa kulübü ile gündeme gelmişti. Ancak Yusuf Yazıcı şu ana kadar hiçbir kulübe imza atmadı.

Öte yandan İspanyol basını Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini duyurdu.

YUSUF YAZICI İSPANYA YOLCUSU

Yusuf Yazıcı, Süper Lig ekipleri dahil olmak üzere birçok farklı kulübün gündemindeydi. Ancak bonservisini elinde bulunduran tecrübeli futbolcu henüz bir tercih yapmadı.

İspanyol basınında çıkan habere göre, Yusuf Yazıcı'nın İspanya La Liga'dan gelecek telifleri beklediği öne sürüldü. Bunun yanı sıra diğer büyük liglerden gelecek teklifleri de değerlendirmeye hazır olduğu kaydedildi.

YAZICI'DAN 12 GOL 4 ASİST

Yusuf Yazıcı 2023-2024 sezonunda; Ligue 1, Coupe de France, Konferans Ligi Elemeleri ve Konferans Ligi'nde toplam 42 karşılaşmaya çıktı. Sahada 2.128 dakika bulunan tecrübeli futbolcu, 12 gol ve 4 asist ile takımına katkı sağladı.

Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri ise, 10 milyon euro.