ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve Sergio Ramos transferi hayırlı olsun! Takıma güç katacak

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve Sergio Ramos transferi hayırlı olsun! Takıma güç katacak

Sergio Ramos, La Liga ekibi Sevilla'dan Temmuz ayında ayrıldı. Uzun süredir bonservisini elinde bulunduran tecrübeli stoper, 2024-2025 sezonunda takımını güçlendirmek isteyen birçok farklı kulübün transfer gündemindeydi. Öte yandan İspanyol basını, Sergio Ramos'un yeni adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Sergio Ramos, kariyerine İspanya La Liga ekibi Sevilla'da başladı. 2005 senesinde ise yine La Liga kulübü Real Madrid'e transfer oldu. Uzun yıllar Real Madrid forması giyen başarılı stoper, 2021 senesinde Fransa'nın yolunu tuttu ve PSG'ye transfer oldu.

Devam eden süreçte ise, kariyerine başladığı La Liga ekibi Sevilla'ya transfer oldu. Kariyerinde; Sevilla, Real Madrid ve PSG forması giyen tecrübeli stoper, halihazırda bonservisini elinde bulunduruyor.

KULÜPLERİN TRANSFER GÜNDEMİNDEYDİ

Bonservisini elinde bulunduran Sergio Ramos, yaz transfer döneminde Süper Lig kulüpleri de dahil olmak üzere pek çok farklı takımın gündemindeydi. Ancak yaz transfer döneminde herhangi bir kulüp ile anlaşmadı.

Öte yandan Sergio Ramos'un yeni adresini İspanyol basını duyurdu.

MISIR EKİBİ SERGİO RAMOS TRANSFERİ İÇİN DEVREDE

İspanyol basınında çıkan haberde; Mısır ekibi Zamalek'ın, Sergio Ramos'u kadrosuna katmak istediği belirtildi. Haberin devamında ise, Zamalek kulübünün transfer için iletişime geçtiği ve Sergio Ramos'un imza atmaya yakın olduğu öne sürüldü.

RAMOS'TAN 7 GOL 1 ASİST

Sergio Ramos 2023-2024 sezonunda; Kral Kupası, La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti. Toplam 37 maça çıkan 38 yaşındaki tecrübeli stoper, 7 gol ve 1 asist ile takımına katkı sağladı.

Halihazırda birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer alan Sergio Ramos'un güncel piyasa değeri 2,5 milyon euro.