ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve bu iş bitti: Anderson Talisca Süper Lig'e hayırlı olsun! Takıma güç katmaya geliyor

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve bu iş bitti: Anderson Talisca Süper Lig'e hayırlı olsun! Takıma güç katmaya geliyor

Anderson Talisca, geçtiğimiz transfer sezonunda Süper Lig devleri dahil olmak üzere pek çok farklı takım ile anıldı. Ancak 30 yaşındaki tecrübeli isim, mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı. Bunun yanı sıra bir Süper Lig devi, Brezilyalı futbolcu için tekrardan düğmeye bastı. Anderson Talisca transferinin detayları haberimizde…

Anderson Talisca 2016 senesinde Benfica'dan, Süper Lig devlerinden Beşiktaş'a kiralık olarak transfer oldu. Bu süreçte gösterdiği başarılı performans sayesinde başta siyah-beyazlı taraftarlar dahil olmak üzere pek çok futbol tutkunun beğenisini topladı.

Geçtiğimiz transfer sezonunda ise, Anderson Talisca; Fenerbahçe, Beşiktaş, Botafogo FR ve Al-Gharafa dahil olmak üzere pek çok farklı kulüp ile anıldı. Ancak 2023-2024 yaz transfer sezonunda mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı.

SÜPER LİG DEVİNİN HEDEFİ ANDERSON TALİSCA

Anderson Talisca, Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti. Siyah-beyazlı ekibe tekrardan geri dönebilir. Portekiz basınında çıkan iddiada, siyah-beyazlı kulübün 30 yaşındaki tecrübeli isim ile temasa geçeceği öne sürüldü.

Haberin devamında, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'ın da Brezilyalı futbolcunun geri dönüşünü onayladığı aktarıldı.

Anderson Talisca ve Beşiktaş cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, 30 yaşındaki tecrübeli ismin siyah-beyazlı ekibe katılması bekleniyor.

TRANSFERDE REKABET VAR

Anderson Talisca'nın ismi, son dönemde takımını güçlendirmek isteyen birçok farklı kulüp ile geçiyor. Bu noktada Fenerbahçe ile de gündeme gelen Brezilyalı futbolcu; Botafogo FR, Al-Gharafa ve Palmeiras kulüpleri ile de anıldı.

Ancak 2023-2024 transfer sezonunda, Cristiano Ronaldo'nun da forma giydiği mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı. Ayrıca Brezilyalı futbolcunun transferinde kritik noktalardan birinin maaş olduğu söyleniyor.

TALİSCA SÜPER LİG'DE NE YAPTI?

Anderson Talisca, 2016 senesinde Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olmuştu. Peki, Brezilyalı futbolcu bu süreçte Süper Lig'de ne yaptı?

Anderson Talisca, 2016-2017 sezonunda Süper Lig'de toplam 22 karşılaşmaya çıktı. Sahada 1.761 kalan tecrübeli futbolcu, 13 gol ve 2 asist ile siyah-beyazlı kulübe katkı sağladı.

2017-2018 sezonunda ise 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Süper Lig'de toplam 33 karşılaşmaya çıktı. Sahada 2.689 dakika bulunan tecrübeli isim, 14 gol ve 7 asist ile takımına katkıda bulundu.

Anderson Talisca'nın güncel piyasa değeri ise, 13 milyon euro. Ayrıca Al Nassr ile 2026 senesine kadar sözleşmesi bulunuyor.