ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve bitti bu iş! Merih Demiral takımın yeni stoperi oldu

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve bitti bu iş! Merih Demiral takımın yeni stoperi oldu

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'de forma giyen Merih Demiral, takımından ayrılmaya hazırlanıyor. Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte Merih Demiral haberinin detayları…

Milli futbolcu Merih Demiral, Suudi Arabistan'da Al-Ahli forması giyiyor. 26 yaşındaki futbolcunun gözü Avrupa'da forma giymek. Türkiye'de de Fenerbahçe'yle anılan başarılı savunma oyuncusu için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Merih Demiral'ın Süper Lig'e dönmeye hazırlandığı belirtildi.

MERİH DEMİRAL SÜRPRİZİ

Fenerbahçe, savunma transferi için yerli bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Sarı lacivertlilerin alt yapısından yetişen Merih Demiral, Al-Ahli'den ayrılıp Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakıyor. Son olarak Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe - Alanyaspor maçını da tribünden takip eden yıldız futbolcu için görüşmeler başladı. Süper Lig'de transfer 13 Eylül gecesi sona erecek.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Merih Demiral, geçtiğimiz sezon Al-Ahli'de 21 maça çıktı. 18 kez, ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcu 1 gol atma başarısı gösterdi. Merih, bu sezon da Al-Ahli'de 3 maçta görev aldı.