ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve İrfan Can Kahveci transferi hayırlı uğurlu olsun! İmzayı resmen atıyor

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve İrfan Can Kahveci transferi hayırlı uğurlu olsun! İmzayı resmen atıyor

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci transferde kararını verdi. 29 yaşındaki futbolcu sözleşmesinin son senesine girmişti. İşte İrfan Can Kahveci haberinin detayları...

Süper Lig'de yaz transfer döneminin bitimine sayılı günler kaldı. Kulüpler kadrolarına yapacakları son takviyelere yoğunlaştı. Bu sezon teknik direktör Jose Mourinho ile birlikte şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de takımdaki bazı futbolcuların da geleceği merak konusu olmuştu.

Son dönemde gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin vazgeçilmezlerinden biri olmayı başaran İrfan Can Kahveci, yaz transfer döneminin de en popüler isimleri arasında yer alıyordu. Sarı lacivertlilerdeki geleceği merak edilen milli futbolcu için beklenen haber geldi.

İRFAN CAN KAHVECİ İMZAYI ATIYOR!

Fenerbahçe'nin 2021 devre arası transfer döneminde Başakşehir'den transfer ettiği İrfan Can Kahveci, sarı lacivertlilerde günden güne performansını arttırdı. Özellikle son 2 sezonda yakaladığı istatistikle birlikte hücum hattının değişmez isimlerinden birisi olan milli futbolcu, sözleşmesinin son yılına girdi.

Yıldız futbolcunun performansından memnun olan Fenerbahçe yönetimi, harekete geçti.

ANLAŞMA SAĞLANDI!

Fenerbahçe yönetimi ile bir görüşme gerçekleştiren İrfan Can Kahveci, yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Gelen bilgilere göre sarı lacivertliler, yıldız oyuncunun maaşına büyük bir zam yaparak onu 3 yıllık sözleşme teklif etti. İrfan Can Kahveci de bu teklife olumlu yanıt verdi. 29 yaşındaki oyuncunun yakın zamanda imzayı atması bekleniyor.

Yıllık 15 milyon lira kazanan İrfan Can Kahveci'nin maaşının 50 milyon liraya yükseleceği öğrenildi.

Fenerbahçe kariyeri boyunca 136 maça çıkan milli futbolcu, 30 gol ve 28 asist yaptı.