ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve Beşiktaş'ta ayrılık vakti! Güle güle Semih Kılıçsoy

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve Beşiktaş'ta ayrılık vakti! Güle güle Semih Kılıçsoy

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile birçok farklı kulübün dikkatini çekti. Bunun yanı sıra 2023-2024 yaz transfer sezonunda Beşiktaş'tan ayrılmadı. Öte yandan İngiltere basını, Semih Kılıçsoy'un yeni adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Semih Kılıçsoy, Süper Lig kulüplerinden Beşiktaş'ta kariyerine başladı. 2023 yılında gösterdiği performans ile pek çok farklı kulübün ilgisini çeken genç yetenek, EURO 2024'de A Milli Futbol Takımı formasını giydi.

Özellikle Süper Lig'deki başarılı performansı sonrasında taraftarların da gönlünü kazanan Semih Kılıçsoy; Aston Villa, Fulham ve Leverkusen dahil olmak üzere pek çok farklı kulübün gündeminde yer aldı. Ancak 2023-2024 yaz transfer döneminde Beşiktaş'ta kaldı.

BEŞİKTAŞ'IN 9 NUMARASI OLDU

Semih Kılıçsoy, 2023-2024 sezonunda Süper Lig'deki performansı ile yoğun ilgi gördü. Bunun sonucunda ise, 2024-2025 sezonunda Beşiktaş'ta 9 numaranın sahibi oldu.

Öte yandan İngiltere basını, Beşiktaş'ın 9 numarası için yeni adresi duyurdu.

PREMİER LİG EKİPLERİ SEMİH KILIÇSOY'U İSTİYOR

Semih Kılıçsoy, Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta gösterdiği performans sonrasında birçok farklı takımın transfer gündeminde yer aldı. Ayrıca 19 yaşındaki genç yetenek, transfer sezonunun kapanmasına rağmen ilgi odağı olmaya devam ediyor. Gelecek sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen pek çok farklı takım, Semih Kılıçsoy'u transfer etmek istiyor.

İngiliz basınında yer alan iddiaya göre, Premier Lig kulüplerinden; Aston Villa, Fulham ve Nottingham Forest 19 yaşındaki genç yeteneği transfer etmek istiyor. Ayrıca Aston Villa'nın transfer konusunda bir adım önde olduğu öne sürüldü.

Haberin devamında Semih Kılıçsoy'u parlak bir gelecek beklediği belirtilirken, Aston Villa için uzun vadede katkılı bir oyuncu olacağı aktarıldı.

Aston Villa ve Semih Kılıçsoy cephesinde şartlarda anlaşıldığı takdirde, ara transfer döneminde Beşiktaş'tan 19 yaşındaki genç yeteneğin ayrılması bekleniyor.

KILIÇSOY SÜPER LİG'DE NE YAPTI?

Semih Kılıçsoy, 2023-2024 sezonunda Süper Lig'de toplam 23 mücadeleye katıldı. Sahada 1.687 dakika süre alan 19 yaşındaki futbolcu, 12 gol ve 3 asist ile Beşiktaş'a katkı sağladı.

2024-2025 sezonunda ise şu ana kadar 6 maça çıktı. Sahada 238 dakika kalan genç oyuncu, 3 asist yaparak takımına katkıda bulundu.

Ek olarak Semih Kılıçsoy'un güncel piyasa değeri, 15 milyon euro.