ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Türkiye - Karadağ maçı ne zaman? A Milli Futbol Takımı maçı hangi kanalda, saat kaçta?

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Türkiye - Karadağ maçı ne zaman? A Milli Futbol Takımı maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye - Karadağ maçı ne zaman? ve Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda? sorusu, mücadeleye sayılı günler kala birçok futbolsever tarafından araştırılmaya başlandı. A Milli Futbol Takımı, Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Liderliğini korumak için sahaya çıkacak olan A Milli Futbol Takımında; Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Ferdi Kadıoğlu ve Kenan Yıldız gibi isimler bulunuyor. Peki, karşılaşma hangi kanalda ve ne zaman? Detaylar haberimizde…

Türkiye, Uluslar B Ligi 4. Grup karşılaşmasında Karadağ ile mücadele edecek. Futbol tutkunlarının gündemindeki sorulardan bazıları ise, ''Türkiye - Karadağ maçı ne zaman?'' ve ''Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda?'' olarak ön plana çıkıyor.

Peki, A Milli Futbol Takımı maçı hangi kanalda, saat kaçta? ve Türkiye - Karadağ maçı ne zaman?

TÜRKİYE - KARADAĞ MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - Karadağ maçı, 11 Ekim Cuma günü saat 21.45'te başlayacak.

Karşılaşma Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak.

Mücadele TV8 ve Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI ADAY KADORUSU BELLİ OLDU

Türkiye - Karadağ maçı ne zaman? sorusunu merak eden birçok futbol tutkunu, A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunu da araştırıyor.

A Milli Futbol Takımı aday kadrosunda; Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Ferdi Kadıoğlu ve Kenan Yıldız dahil olmak üzere birçok futbolcu bulunuyor. İşte açıklanan aday kadro;

Kaleciler: Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır.

Savunma: Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik.

Orta Saha: Atakan Karazor, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü.

Forvet: Ahmed Kutucu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Yunus Akgün.