ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Portekiz - Hırvatistan maçı canlı izle! Uluslar Ligi Portekiz maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Portekiz - Hırvatistan maçı canlı izle! Uluslar Ligi Portekiz maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Portekiz - Hırvatistan maçı canlı izle ve Portekiz - Hırvatistan maçı saat kaçta aratmaları, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün iki takım Uluslar Ligi'nde kozlarını paylaşacak. Peki, karşılaşma saat kaçta ve canlı izlemek nereden mümkün olur? Detaylar haberimizde…

Portekiz - Hırvatistan maçı canlı izle, Portekiz - Hırvatistan maçı saat kaçta ve Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda? soruları birçok futbolsever tarafından Google üzerinden aratılıyor. Çünkü bugün Portekiz, UEFA Uluslar Ligi'nde Hırvatistan'ı konuk edecek.

ULUSLAR LİGİ'NDE 3 PUAN MÜCADELESİ

Portekiz ve Hırvatistan, Uluslar Ligi'nde 3 puan için mücadele edecek. Portekiz ekibinde; Cristiano Ronaldo, Diogo Jota, Bruno Fernandes ve Ruben Dias gibi önemli oyuncular bulunuyor.

Zlatka Dalic yönetimindeki Hırvatistan ise, Portekiz'i deplasmanda mağlup etmek istiyor.

Peki, Portekiz - Hırvatistan maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda ve Portekiz - Hırvatistan maçı saat kaçta?

PORTEKİZ - HIRVATİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA?

Halil Umut Meler'in yöneteceği Portekiz - Hırvatistan karşılaşması, 5 Eylül 2024 Perşembe günü saat 19.45'te başlayacak.

Portekiz ve Hırvatistan maçını canlı izlemek isteyenler, Exxen platformu üzerinden seyredebilecekler.

Öte yandan Portekiz'in Lizbon şehrindeki Estadio do Benfica Stadı'nda yapılacak karşılaşmada, Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak.

Memphis Depay transferi hayırlı olsun