ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Polonya - Portekiz maçı saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi maçı…

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Polonya - Portekiz maçı saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi maçı…

Polonya - Portekiz maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorusu, bazı futbol tutkunları tarafından araştırılıyor. Zira bugün iki takım, UEFA Uluslar Ligi maçı için mücadele edecek. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta bulunan söz konusu iki takım, birinci sırada ve üçüncü sırada bulunuyor. Peki, Polonya - Portekiz maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylar haberimizde…

Polonya - Portekiz maçı saat kaçta? ve Polonya - Portekiz maçı hangi kanalda? soruları şimdiden araştırılmaya başlandı. Zira mücadelenin başlamasına sayılı saatler kaldı.

Polonya - Portekiz maçını Serdar Gözübüyük yönetecek. Yardımcılıklarını ise, Erwin Zeinstra ve Johan Balder üstlenecek. Polonya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek UEFA Uluslar Ligi maçında gözler Cristiano Ronaldo'da.

Öte yandan Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra Portekiz ekibinde; Bruno Fernandes, Diogo Jota, Trincao, João Neves ve Palhinha gibi önemli isimler yer alıyor. Polonya ise ev sahibi olma avantajını kullanarak sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor.

Peki, Polonya - Portekiz maçı hangi kanalda? ve Polonya - Portekiz maçı saat kaçta?

POLONYA - PORTEKİZ MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Polonya'nın Ulusal Stadyumu'nda gerçekleşecek karşılaşma, 12 Ekim Cumartesi günü (bugün) saat 21.45'te başlayacak.

Mücadeleyi izlemek isteyenler, Exxen ekranlarından seyredebilecekler.

UEFA ULUSLAR A LİGİ 1. GRUP PUAN TABLOSU

Polonya - Portekiz maçı saat kaçta? ve Polonya - Portekiz maçı hangi kanalda? sorusunu merak eden birçok futbol tutkunu, gruptaki puan durumunu da araştırıyor. İşte UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup puan durumu;

Portekiz: 6 puan.

Hırvatistan: 3 puan.

Polonya: 3 puan.

İskoçya: 0 puan.