ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Milan - Club Brugge maçı saat kaçta? Milan maçı canlı izle

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Milan - Club Brugge maçı saat kaçta? Milan maçı canlı izle

Milan - Club Brugge maçı saat kaçta? ve Milan maçı canlı izle aratması, UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını kaçırmak istemeyen birçok futbolsever tarafından araştırılıyor. Bugün İtalyan ekibi, Belçika kulübünü konuk edecek. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Milan - Club Brugge maçı saat kaçta?, Milan maçı canlı izle ve Milan - Club Brugge maçı hangi kanalda? gibi aratmalar, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı için iki takım karşı karşıya gelecek.

HEDEF GALİBİYET

İtalyan kulübü, ev sahibi olma avantajını kullanarak sahadan galip olarak ayrılmayı hedefliyor. Ayrıca Milan, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Liverpool'a 3-1 yenilmişti. Devamında ise Leverkusen'e mağlup olmuştu. İtalyan kulübü, taraftarlarını kendi evinde sevindirmek istiyor.

Öte yandan Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1 yenilgi ve 1 galibiyet aldı. Belçika ekibi UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefini sürdürmek için İtalyan ekibine karşı galip gelmek istiyor.

Peki, Milan - Club Brugge maçı saat kaçta? ve Milan maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?

MİLAN - CLUB BRUGGE MAÇI HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi'nde, Milan - Club Brugge arasında geçecek karşılaşmayı Alman hakem Felix Zwayer yönetecek. Yardımcılıklarını ise, Robert Kempter ve Christian Dietz üstlenecek.

Karşılaşmanın VAR hakemi ise Christian Dingert olacak. Dördüncü hakem Florian Badstübner.

San Siro'da oynanacak mücadele, 22 Ekim Salı günü (bugün) saat 19.45'te başlayacak.

Milan - Club Brugge maçını canlı izlemek isteyenler, TRT Spor ekranlarından seyredebilecekler.

Anderson Talisca takıma güç katacak!