ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe-Manchester maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Mücadelenin saati ve yayıncı kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları kapsamında İngiltere'nin dev kulübü Manchester United ile mücadele edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe, bu engeli de aşarak puan sıralamasında üst sıralara çıkmak istiyor. Peki Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Manchester United maçı hangi kanalda? İşte detaylar

Fenerbahçe-Manchester United maçının hangi kanalda yayınlanacağı, sarı-lacivertli takımın taraftarlarınca merak ediliyor. Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde oynanan 2 maçta 1 galibiyet, 1 de beraberlik alarak 4 puanla ligin 13. sırasına yerleşti. Peki Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Manchester United maçını hangi kanal veriyor?

FENERBAHÇE-MANCHESTER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'nin üçüncü hafta maçında sahasında İngiltere'nin dev kulübü Manchester United ile kozlarını paylaşacak.

24 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Avrupa'da çıktığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 de beraberlik alan sarı-lacivertli takım, gruplarda 4 puanla 13. sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE-MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi'nin bu sezon yayıncı kuruluşu TRT oldu. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi mücadelesi dünyanın birçok ülkesinden canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

Fenerbahçe-Manchester United maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe-Manchester United maç kadrosu belli oldu! İşte Fenerbahçe Manchester United muhtemel ilk 11'ler