Fenerbahçe Lille maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fransa ekibi Lille ile karşılaşacak olan Fenerbahçe maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Fransa temsilcisi LOSC Lille ile 6 Ağustos Salı günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki antrenman, salonda core çalışmasıyla başladı. Ardından sahada 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Günün tek antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertli ekip, LOSC Lille ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

- Popüler Haberler -

Galatasaray, Eyüpspor'u 5 golle geçti! Fenerbahçe ile 5 puanlık farkı koruyan Galatasaray, 5. yıldıza çok yakın

60. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Antalya - Antalya etabını Simon Dehairs kazandı

Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'da 5. oldu

İtalya Serie A | İnter - Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda?

60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (TUR 2025) başladı

Fenerbahçe Gaziantep FK'yi 3-1 yendi! İşte maçın en vurucu dakikaları...
