ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

FB GS biletleri ne zaman satışa sunulacak? Fenerbahçe Galatasaray derbisi biletleri ne zaman satışa çıkacak?

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
FB GS biletleri ne zaman satışa sunulacak? Fenerbahçe Galatasaray derbisi biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki büyük derbi için geri sayım devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgilere göre, 6. haftada Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki karşılaşma 21 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak. Derbiyi stadyumda izlemek isteyen taraftarlar, "FB GS biletleri ne zaman satışa sunulacak? Fenerbahçe Galatasaray maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?" gibi soruların cevabını merakla bekliyor. İşte detaylar...

Derbi heyecanı sürerken, FB GS biletlerinin satış tarihleri de merak ediliyor. Fenerbahçe, altıncı haftada Galatasaray'ı kendi evinde ağırlayacak ve iki ezeli rakip, bu mücadelede galibiyet için kıyasıya bir savaş verecek. Süper Lig tarihinde toplam 134 kez karşılaşan Fenerbahçe, bu maçların 53'ünde galibiyet elde ederken, Galatasaray 37 maçta üstünlük sağladı. 44 karşılaşma ise berabere sona erdi. Sezonun ilk FB-GS karşılaşması için stadyumda yer almak isteyenler, "FB GS biletleri ne zaman satışa sunulacak? Fenerbahçe Galatasaray maçı bilet satış tarihi belli mi?" sorularının yanıtını araştırıyor.

FB GS BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

FB GS biletlerinin satış tarihi henüz açıklanmadı. Biletlerin satışa çıkış tarihi belirlendiğinde, detayları haberimizde güncelleyerek paylaşacağız.

SEREMONİ PAKETLERİ 21 EYLÜL'DE SATIŞA SUNULACAK

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde, 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin Futbol Seremoni Paketleri satışa çıkacak. Sarı-lacivertli ekibin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Galatasaray ile karşılaşacağı maçın Futbol Seremoni Paketleri, 17 Eylül Salı günü saat 14.00'te satışa sunulacak.

FB-GS DERBİSİ İSTATİSTİKLERİ

Süper Lig

Toplam maç: 134 maç

Fenerbahçe galibiyeti: 53

Galatasaray galibiyeti: 37

Beraberlik: 44

Türkiye Kupası

Toplam maç: 26 maç

Fenerbahçe galibiyeti: 3

Galatasaray galibiyeti: 13

Beraberlik: 10

Süper Kupa

Toplam maç: 7 maç

Fenerbahçe galibiyeti: 1

Galatasaray galibiyeti: 3

Beraberlik: 3

Federasyon Kupası

Toplam maç: 3 maç

Fenerbahçe galibiyeti: 1

Galatasaray galibiyeti: 2

Beraberlik: 0