ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Devler Ligi'nde Türk gücü! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamadı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Devler Ligi'nde Türk gücü! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamadı

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, çıktığı ikinci maçında da golünü attı. Milli futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kızılyıldız karşılaşmasında sahneye çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Takımın ikinci golü ise bir başka milli oyuncu Orkun Kökçü'den geldi.

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, çıktığı ikinci maçında da golünü attı. Milli futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kızılyıldız karşılaşmasında sahneye çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Takımın ikinci golü ise bir başka milli oyuncu Orkun Kökçü'den geldi.

Karşılaşmanın 9. dakikasında sahneye çıkan Kerem, müthiş bir gole imza atmayı başardı. Ceza sahası içerisinde yaşanan bir pozisyonda takipçiliğini konuşturan milli futbolcu, zorlu deplasmanda sahneye çıktı.

ORKUN KÖKÇÜ DE GOLÜNÜ ATTI!

Benfica'da bu kez sahneye Orkun Kökçü çıktı. Milli futbolcu, 29. dakika çok şık bir gol atarak skoru 2-0'a getirmeyi başardı.

BİR REKOR!

Opta'nın istatistiklerine göre; Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, bir Avrupa takımının formasıyla oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında beraber gol atan ilk Türk futbolcular oldu.