ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Dev mücadelede kazanan yok! 10 kişi Trabzonspor, Beşiktaş'tan 1 puanı aldı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Dev mücadelede kazanan yok! 10 kişi Trabzonspor, Beşiktaş'tan 1 puanı aldı

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Mücadele düzeyi oldukça yüksek olan maç, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Mücadele düzeyi oldukça yüksek olan maç, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor'un golünü 17. dakikada Okay Yokuşlu kaydederken, Beşiktaş'ın golü ise 39. dakikada Gedson Fernandes'ten geldi.

Ev sahibi Trabzonspor, karşılaşmaya şu ilk 11 ile başladı; 'Uğurcan Çakır, Malheiro, Savic, Denswil, Eren Elmalı, Okay Yokuşlu, Mendy, Visca, Bardhi, Orsic, Banza'

Beşiktaş'ın 11'i ise; 'Mert Günok, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Joao Mario, Immobile' şeklindeydi.

Bu sonuçla beraber Beşiktaş 10 puana, Trabzonspor ise 3 puana yükseldi.

TRABZONSPOR 10 KİŞİ TAMAMLADI

Trabzonspor, karşılaşmanın ilk bölümlerinde kırmızı kart gördü. Bordo mavili ekipte 13. dakikada Edin Visca, rakibine yaptığı bir müdahale sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Trabzonspor, karşılaşmanın büyük bir kısmını 10 kişi oynadı.

UĞURCAN ÇAKIR DAMGA VURDU!

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Beşiktaş karşısında kalesinde devleşti. Başarılı eldiven, maçı 6 kurtarış ile tamamladı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN İLK MAÇI

Trabzonspor, yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde ilk maçına çıktı. Kariyerinde 5. kez Trabzonspor'un başına geçen Güneş, 2015-2019 ve 2022-2023'te Beşiktaş'ta da görev yapmıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

12'nci dakikada Trabzonspor 10 kişi kaldı. İkili mücadele sonrası Visca'nın müdahalesi sonucu Rafa Silva yerde kaldı. Faul kararı veren hakem Ali Şansalan, VAR kontrolü sonrası Visca'ya kırmızı kart gösterdi.

17'nci dakikada Trabzonspor öne geçti. Sol kanatan Enis Bardhi'nin kullandığı serbest vuruşa ceza alanı içinde iyi yükselen Okay, kafayı vurdu ve meşin yuvarlak, kaleci Mert'in sağından ağlara gitti. 0-1.

21'inci dakikada sol kanattan ilerleyen konuk ekipte Gedson Fernandes'in ceza alanı içine girerek çektiği şut, yandan auta çıktı.

37'nci dakikada ceza alanında Rafa Silva'nın şutunu kaleci Uğurcan eliyle çeldi; dönen topu savunma uzaklaştırdı.

39'uncu dakikada Beşiktaş eşitliği sağladı. Rafa Silva ile duvar pası yapan Svensson'un ceza alanına gönderdiği topa Fernandes'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1.

45+4'üncü dakikada Joao Mario'nun ceza alanı dışından sert şutunda Uğurcan Çakır, topu kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı.