ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Dev derbiye Mehmet Türkmen! MHK'de hesaplar karıştı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Dev derbiye Mehmet Türkmen! MHK'de hesaplar karıştı

TFF ve Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak dev derbi için hakem ataması konusunda kritik bir karar aşamasına geldi. Derbiye Mehmet Türkmen'in atanması gündemdeyken, bu tercih MHK içinde farklı görüşleri de beraberinde getirdi.

TFF ve Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için hakem ataması konusunda karar aşamasına geldi. Fenerbahçe cephesi derbiyi yabancı bir hakemin yönetmesini isterken, Galatasaray ise bu talebe sıcak bakmıyor.

İki kulübün ortak bir karara varamaması üzerine TFF, karşılaşmayı yerli bir hakeme emanet etmeyi planlıyor. Listenin başında yer alan Halil Umut Meler'in, hafta içinde yönettiği Club Brugge-Atalanta maçındaki performansının yetersiz bulunması MHK'nın hesaplarını altüst etti. Bu gelişme sonrası, bu hafta oynanacak maçlarda görev almayan Mehmet Türkmen'in ismi ön plana çıktı.

Ayrıca, en son 31 Ocak'ta Eyüpspor-Sivasspor maçını yöneten Atilla Karaoğlan da derbi için güçlü adaylar arasında yer alıyor. MHK'nin kısa süre içinde nihai kararını açıklaması bekleniyor.


Etiketler:
MHK Mehmet Türkmen hakem ataması