ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Club Brugge - Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi Dortmund maçı şifresiz mi?

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Club Brugge - Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi Dortmund maçı şifresiz mi?

Club Brugge - Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorusu birçok futbol tutkunun gündeminde. Zira bugünün önemli karşılaşmalarından biri, Nuri Şahin'in yönetimindeki Dortmund ile Club Brugge mücadelesi. İki takım UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelecek. Peki; saat kaçta, şifresiz mi, hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Bugün UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eski milli futbolcu Nuri Şahin'in yönetimindeki Dortmund, Club Brugge ekibi ile karşı karşıya gelecek.

Borussia Dortmund, 2023-2024 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile final oynamıştı. Daniel Carvajal ve Vinicius Junior golleri ile Real Madrid 2-0 Alman ekibi Borussia Dortmund'u yenmeyi başarmıştı.

HEDEF 3 PUAN

Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, deplasmanda Club Brugge ekibini yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Öte yandan ev sahibi Club Brugge 3 puanı almayı hedefliyor.

Peki; Club Brugge - Dortmund maçı saat kaçta?, Club Brugge - Dortmund maçı hangi kanalda?, Club Brugge - Dortmund ilk 11'leri belli mi? ve Club Brugge - Dortmund maçı şifresiz mi?

CLUB BRUGGE - DORTMUND İLK 11'LERİ BELLİ Mİ?

Club Brugge - Dortmund ilk 11'leri henüz açıklanmadı. Ancak muhtemel 11'ler belli.

Muhtemel Dortmund ilk 11'leri: Kobel, Anton, Süle, Schlotterbeck, Bensebaini, Nmecha, Gross, Malen, Brandt, Adeyemi, Guirassy.

Muhtemel Club Brugge ilk 11'leri: Mignolet, Seys, Mechele, Ordonez, De Cuyper, Vetlesen, Onyedika, Olsen, Vanaken, Tzolis, Nilsson.

DORTMUND MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Club Brugge - Dortmund maçı saat kaçta?, Club Brugge - Dortmund maçı şifresiz mi? ve Club Brugge - Dortmund maçı hangi kanalda? soruları pek çok futbol tutkunu tarafından merak ediliyordu. Peki; hangi kanalda, şifresiz mi ve saat kaçta?

Club Brugge - Dortmund maçı, bugün Jan Breydel Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Mücadele TSİ 22:00'da başlayacak.

Club Brugge - Borussia Dortmund maçını canlı izlemek isteyenler, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecekler.

Yusuf Yazıcı'nın adresi belli oldu!