ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Barış Alper Yılmaz'a dev kanca! Premier Lig ekibi düğmeye bastı

Aksam - | Son Güncelleme Tarihi:
Barış Alper Yılmaz'a dev kanca! Premier Lig ekibi düğmeye bastı

Euro 2024'teki inanılmaz performansıyla adından sıkça söz ettiren Galatasaray'ın 24 yaşındaki yıldız ismi Barış Alper Yılmaz için İngiliz devi düğmeye bastı. Liverpool'un yeni teknik direktörü Arne Slot'un özellikle istediği oyuncu için Premier Lig ekibi harekete geçti. İşte detaylar...

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray ve Milli Takım forması altında bu sezon gösterdiği harika performans sayesinde Avrupa arenasında adından sıkça söz ettiriyor. İngiliz basınında yer alan habere göre, Liverpool, yeni teknik direktörü Arne Slot'un istediği 24 yaşındaki hücum oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Haberin detayında ise başarılı oyuncunun Borussia Dortmund, Brighton ve Ajax'ın radarında olduğu da dile getirildi. Hakkında sıkça transfer haberleri çıkan oyuncu için Sky Sports Almanya muhabiri Dennis Bayer de ortaya flaş bir iddia attı.

TAKIMDAN AYRILABİLİR

Habere göre; Barış Alper Yılmaz, bu yaz Galatasaray'dan ayrılabilir. Barış'a Almanya Bundesliga, İtalya Serie A ve İngiltere Premier Lig'den yoğun ilgi bulunmakta. Hangi takımların genç oyuncu ile ilgilendiği henüz belli değil. Piyasa değeri 17 milyon euro olan yetenekli oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2027 yılının Haziran ayında bitiyor.