ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Acı haber! Milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Acı haber! Milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti

34 yaşındaki milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Karaman'ın, kaldırımda dururken alkollü bir sürücünün çarpması sonucunda yaşamını yitirdiği belirtildi.

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça'da geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Karaman'ın, kaldırımda dururken alkollü bir sürücünün çarpması sonucunda yaşamını yitirdiği belirtildi.

1990 doğumlu İlkan Karaman TOFAŞ altyapısından yetiştikten sonra; Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholette, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB, son olarak Çayırova Belediyesi formalarını giymişti.

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerinde de 12 Dev Adam kadrosunda yer aldı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Fenerbahçe, İlkan Karaman için "2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman'ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz." şeklinde açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın paylaşımında ise "2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.