ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Düet yapmışlardı... Sefo Reynmen ile neden küstüğünü ilk kez anlattı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Düet yapmışlardı... Sefo Reynmen ile neden küstüğünü ilk kez anlattı

"Bonita" şarkısında düet yapan Sefo ve Reynmen uzun süre konuşuldu. Araları açık olan ikiliden Sefo, Reynmen ile arasının neden bozulduğunu ilk kez açıkladı.

Sefo ve Reynmen 2021 yılında çıkardıkları "Bonita" şarkısı ile büyük beğeni topladı. YouTube'da yayınlanan bir programa konuk olan Sefo, bir süredir arasının bozuk olduğu Reynmen hakkında açıklamalarda bulundu.

2021 yılında "Bonita" şarkısında düet yapan Sefo ile Reynmen'in bir süredir araları bozuktu. YouTube'da yayınlanan Ebo Show programına katılan Sefo, aralarının neden bozulduğunu ilk kez anlattı.

Reynmen'den parasını alamadığını söyleyen Sefo, "Dost gibi hissediyordum. Ondan da öyle bir his alıyordum. Aramızda o yüzden hiç para mevzusu konuşulmadı. Şarkı benim. Sözlerini ben yapmışım, aranjeyi ben yapmışım, klibini ben çekmişim, tüm parasını ben vermişim. Sadece şarkıyı onun şirketinden çıkardık. Hiçbir şey imzalamadık.

Şarkı çıktı, 3-5 ay sonra birkaç ödeme aldım. Ondan sonra yine konserlere gittik. Araya bir soğukluk girdi. Sonra 'Yeni şarkımız yok mu?' diye mesaj atınca kendi kendime 'Ulan 7-8 aydır para alamıyorum. Buna cevap vermeyeyim' dedim. Cevap versem kavga edeceğiz. Ondan sonra konuşmadık" şeklinde konuştu.