ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Trump ve Biden arasındaki münazarada Türkiye detayı

IHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Trump ve Biden arasındaki münazarada Türkiye detayı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) önemli bir çalışmaya imza attı. Türkiye, ABD'de yılın en önemli olayı olarak görülen Trump ve Biden arasındaki başkanlık seçimleri münazaralarında dikkat çekici bir tanıtım kampanyasıyla izleyicilerin karşısına çıktı. 200'den fazla ülkede yayınlanan tanıtım kampanyası ile Türkiye'nin turistik cazibesi ön plana çıkartıldı.

Amerika'da milyonların izlediği Donald Trump ve Joe Biden arasında düzenlenen ilk başkanlık seçim münazarasının reklam arasında, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) yürüttüğü tanıtım kampanyası izleyicinin karşısına çıktı. İstanbul reklamları, 27 Haziran 2024 tarihinde CNN Kanalı'nda saat 21.00'de başlayan ilk başkanlık tartışma programı sırasında yayınlandı.

TÜRKİYE'NİN EŞSİZ GÜZELLİKLERİ TANITILDI

Program öncesi, arası ve sonrası olmak üzere üç farklı zaman diliminde gösterilen reklam spotlarıyla Türkiye'nin eşsiz güzellikleri ve kültürel zenginlikleri seyircilere tanıtıldı. Tartışma programı arası yayınlanan ilk reklam, 'Go Türkiye' sloganıyla dikkat çekti. Bu reklamlar, ABD'deki izleyicilere ek olarak CNN International üzerinden 200'den fazla ülkede de yayınlandı. Böylece Türkiye'nin tanıtımı küresel düzeyde geniş bir kitleye ulaştı. Türkiye'nin bu kapsamlı tanıtım kampanyası, Türkiye'nin turistik cazibesini ön plana çıkararak, ABD başkanlık seçimlerinin yoğun ilgi gören atmosferinde milyonlarca izleyiciye ulaşmasını sağladı.