ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan gıdada usulsüzlük yapan işletmelere uyarı

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan gıdada usulsüzlük yapan işletmelere uyarı

Son dönemde medyaya yansıyan pişmiş tavuk dönerlerin üzerine takılan çiğ tavuk etleri ile ilgili konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 'Dönere çiğ et katmak kabul edilemez, tespit edilirse kapatmaya kadar cezası olacak.' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, son dönemde medyaya yansıyan ve tepki çeken pişmiş tavuk dönerlerin üzerine takılan çiğ tavuk etlerine ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Yumaklı açıklamasında, "Bütün işletmeler bilir ki o gün ürettiği ürünü ertesi gün satamaz. Bu yasaktır. Şimdi çeşitli işletmelerde çeşitli içeriklerde sos üretmek alışkanlığı arttı. Herhangi bir denetimde bulunduğumuzda karşılaştığımız bu ihlallere ağır cezalar vereceğiz. Dönere çiğ et katmak kabul edilemez, tespit edilirse kapatmaya kadar cezası var." dedi.


Etiketler:
Tarım Bakanı çiğ et pişmiş tavuk döner Kapatma cezası