ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Dünya Liderleri Başkan Erdoğan'ın doğum gününü kutluyor...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Dünya Liderleri Başkan Erdoğan'ın doğum gününü kutluyor...

Rusya Devlet Başkanı Putin ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Başkan Erdoğan'ın doğum gününü tebrik etti.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü tebrik etti.

Putin görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerinin dostane bir zeminde ilerlemesine sunduğu katkılar dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Erdoğan'ın doğum gününü kutladı:

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la telefonda görüşerek doğum gününü kutladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'le telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Tokayev, görüşmede doğum gününü kutladığı Erdoğan'a, Türk halklarının kalkınmasına ve haklarının savunulmasına yönelik verdiği mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Erdoğan'ın doğum gününü kutladı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Mirziyoyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü münasebetiyle tebriklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre görüşmede Mirziyoyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü münasebetiyle tebriklerini iletti. Mirziyoyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türk Dünyası'nın birlik ve beraberliğine destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Erdoğan'ın doğum gününü kutladı:

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la telefonda görüşerek doğum gününü kutladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'le telefon görüşmesi yaptı.

Miçotakis görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü tebrik etti.