ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Narin'in cansız bedeni 19. günde bulundu! Diyarbakır Valisi Zorluoğlu'ndan çarpıcı açıklama: Üzerinde taşlar vardı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Narin'in cansız bedeni 19. günde bulundu! Diyarbakır Valisi Zorluoğlu'ndan çarpıcı açıklama: Üzerinde taşlar vardı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi Jandarma tarafından bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cansız bedeninin çuval içerisinde ve üzeri taşla kapatılmış halde bulunduğunu açıkladı.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi bulundu.

"CANSIZ BEDENİ JANDARMA EKİPLERİMİZ TARAFINDAN BULUNDU"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından şu bilgileri paylaştı:

"Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun."

NARİN'İN CANSIZ BEDENİ EĞERTUTMAZ DERESİ'NDE BULUNDU

21 Ağustos'ta ailesi durumu yetkililere bildirince 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulmak için çalışma başlatılmıştı. 19'uncu gününde Narin'in cansız bedeni köy yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu.

Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında daha önce Narin'in amcası olan S.G tutuklanmıştı.

BAKAN TUNÇ: SORUMLU OLAN YA DA OLANLAR, ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir." dedi.

Olayla ilgili açıklama yapan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu,'Narin Güran, en son görüldüğünde üzerinde bulunan şahsi kıyafetleriyle birlikte dere kenarında, çuval içerisinde, üzeri taşla gizlenmiş vaziyette sabah saat 08.45 sıralarında maalesef ölü olarak bulunmuştur' ifadelerini kullandı.

"DERE KENARINDA ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU"

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cansız bedeninin çuval içerisinde ve üzeri taşla kapatılmış halde bulunduğunu açıkladı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, "Narin Güran, en son görüldüğünde üzerinde bulunan şahsi kıyafetleriyle birlikte dere kenarında, çuval içerisinde, üzeri taşla gizlenmiş vaziyette sabah saat 08.45 sıralarında maalesef ölü olarak bulunmuştur." dedi.

"İlk bulgulara göre kayıp Narin'in öldürüldükten sonra bir çuval içerisine konulup dere kenarına getirildiği, burada çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dallarıyla ve taşlarla şüphe uyandırmayacak bir şekilde doğal görünüm verilip kapatıldığı anlaşılmıştır."

"SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünden sorumlu olanların en ağır cezayı alması için sürecin takipçisi olacaklarını bildirdi.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Diyarbakır Bağlar'da kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin yavrumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Olayın ilk anından itibaren titizlikle yürütülen soruşturma sonucunda, sorumluların adalet önünde en ağır cezayı almaları için sürecin takipçisi olacağız."

"BAKANLIK OLARAK SÜRECİN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da bakanlık olarak sürecin takipçisi olacaklarını açıkladı.

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Diyarbakır Bağlar'da kaybolan evladımız Narin'in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun.

Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız."

"NARİN KIZIMIZIN CANINA KASTEDENLER ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKTİR"

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu.

Konuyla ilgili İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Altun, "Diyarbakır Bağlar'da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan Narin kızımızın cansız bedenine ulaşılmış olması hepimizi kahretmiştir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın soruşturmayı yakından takip ettiğini ifade eden Altun sözlerine şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir.

Narin kızımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun..."