MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyaret
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) ziyarette bulundu.

Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Lütfullah Göktaş, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı açıklamada, MİT Başkanı Kalın'ın Abu Dabi'de BAE Devlet Başkan Yardımcısı Mansur bin Zayid tarafından kabul edildiğini belirtti.
Görüşmede BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Tahnun bin Zayid ile Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Ali eş-Şamisi'nin de hazır bulunduğunu bildiren Göktaş, bölgesel güvenlik ve istikrarın güçlendirilmesine yönelik ortak çabaların ele alındığını kaydetti.
Göktaş, paylaşımında, "BAE ile stratejik ortaklığımızın, bölgesel güvenlik ve barışın tahkimine ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz." ifadesine yer verdi.
- Popüler Haberler -
Kızılay Kanunu'nda tarihi adım! Afet lojistiği ve ilk yardım stratejik alım kapsamına alındı
"Devlet büyüğüyüz" deyip oyuna getirdiler: 300 kişiyi mağdur eden çeteye darbe indirildi
İstanbul'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi: Dere yolu taştı, kazalar peş peşe geldi
Aydın'da kamyonet şarampole devrildi: 7 yaralı
44 günlük zaferin coşkusu Ankara'da! Türkiye'den Karabağ'ın ihyasına dev katkı
Kardeşlik iklimini hedef alan kirli algı çöktü! DMM'den büst iddiasına jet cevap



