ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Meteoroloji ve AFAD'dan İstanbul için uyarı! Kuvvetli sağanak geliyor

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Meteoroloji ve AFAD'dan İstanbul için uyarı! Kuvvetli sağanak geliyor

Meteoroloji ve AFAD'dan İstanbul için son dakika yağış uyarısı geldi. İstanbul'da yarın kuzey ilçeleri ve Boğaz çevresi olmak üzere yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın (Salı) sabah saatleri ile öğle saatleri arasında İstanbul'da sağanak yağış beklediğini bildirdi.

Müdürlük, gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi X sosyal medya hesabından yapılan uyarı şu şekilde;

"Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (SAlı) sabah saaatleri ile öğle saatleri arasında İstanbul'da kuzey ilçeleri ve boğaz çevresi başta olmak üzere yerel kuvvetli (15-30 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir."

AFAD'DAN UYARI

AFAD sosyal medya hesabından yapılan uyarıda yarın sabah ve öğle saatleri arasında İstanbul'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği açıklandı.

Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz.