ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik çilesi: Yoğunluk rekor seviyede

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik çilesi: Yoğunluk rekor seviyede

İstanbul'da kar yağışının ardından gelen buzlanma ve don uyarıları, haftanın ilk iş günü akşam saatlerinde trafik yoğunluğunu artırdı. Avrupa ve Anadolu Yakası'nda birçok ana arterde araçlar güçlükle ilerlerken veriler, yoğunluğun rekor seviyede olduğunu gösterdi. Öte yandan Avrupa Yakası'nda trafiğin durma noktasına geldiği görüldü.

Kentte, 5 gün boyunca etkili olan kar yağışının ardından, buzlanma ve don uyarılarının da yapıldığı haftanın ilk mesai gününde, akşam saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu.

AVRUPA YAKASI'NDA TRAFİK DURMA NOKTASINDA

Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolu Ankara istikametinde Beylikdüzü, Bakırköy, Edirnekapı, Haliç Köprüsü, Mecidiyeköy ve Çağlayan'da araçlar güçlükle ilerliyor.

D-100 kara yolu Edirne istikametinde ise Zincirlikuyu'dan Mecidiyeköy'e ve Edirnekapı'dan Avcılar'a kadar yoğunluk gözleniyor.

TEM Otoyolu Ankara istikametinde Esenyurt'tan Mahmutbey Kavşağı'na kadar araçlar yoğunluk oluştururken Seyrantepe, Hasdal ve Kağıthane'de trafik yavaş ilerliyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ise her iki yöne doğru giriş ve bağlantı yollarında yoğunluk yaşanıyor.

ANADOLU YAKASI'NDA YOĞUNLUK REKOR SEVİYEDE

Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolu Edirne istikametinde Bostancı, Uzunçayır, Ataşehir ve Ümraniye'de, Ankara istikametinde ise Göztepe, Bostancı ve Maltepe bölgelerinde araçlar güçlükle seyrediyor.

TEM Otoyolu Ankara istikametinde Acıbadem bağlantısından Çamlıca gişelere kadar yoğunluk gözlenirken, ters yönde Sultanbeyli'den Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantısına kadar trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Kar yağışı ve soğuk havanın ardından bazı bölgelerde buzlanma etkisi halen görülürken, özellikle aktarmaların yapıldığı toplu taşıma duraklarında da yoğunluk oluştu.

Verilere göre, trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 78, Anadolu Yakası'nda yüzde 90'a kadar ulaşırken, kent genelindeki ise yüzde 87 ölçüldü.


Etiketler:
istanbul trafiği anadolu yakası trafik avrupa yakası trafik