ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

İstanbul'da 118 suç kaydı bulunan dolandırıcı operasyonla yakalandı

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
İstanbul'da 118 suç kaydı bulunan dolandırıcı operasyonla yakalandı

İstanbul'da dolandırıcılık suçundan 118 suç kaydı bulunan kişi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, il genelinde dolandırıcılık suçlarına yönelik şüphelilerin yakalanması ve firarilerin dosyalarının aydınlatılması amacıyla operasyon gerçekleştirdi.

Ekiplerin Başakşehir'de yakaladığı İ.S'nin (42), "dolandırıcılık" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından 118 suç kaydının bulunduğu belirlendi.

İ.S'nin "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık", "malvarlığı değerlerini yurtdışına çıkarmak ve gizlemek", "kişisel verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi" suçlarından 103 aranma kaydı ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

İ.S. emniyet ve adliyede işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.


Etiketler:
dolandırıcılık suç İstanbul suç kaydı