ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

İBB soruşturması bahanesiyle terör saçtılar: Ankara'da 41 provokatöre gözaltı

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
İBB soruşturması bahanesiyle terör saçtılar: Ankara'da 41 provokatöre gözaltı

Ankara Valisi Vasip Şahin, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar bahane edilerek ilimizde meydana gelen yasadışı gösterilerde polise mukavemet eden 41 kişi gözaltına alınmış ve gerekli işlemler yapılmak üzere adli mercilere teslim edilmiştir." ifadesini kullandı.

Vali Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmasını protesto etmek amacıyla Ankara'da gerçekleştirilen izinsiz gösterilere ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar bahane edilerek ilimizde meydana gelen yasadışı gösterilerde polise mukavemet eden 41 kişi gözaltına alınmış ve gerekli işlemler yapılmak üzere adli mercilere teslim edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliği için polisimizin sağduyuyla, sabırla ve fedakarca yürüttüğü görevine sağduyuyla yardımcı olmak, provokasyonlara kapılmamak asgari vatandaşlık borcumuzdur."

Özgür Özel'in algısı çöktü: Başsavcılık 'Haydanlı' yalanını ortaya çıkardı

Mahir Polat'ın İBB terör soruşturmasındaki ifadesi ortaya çıktı

İBB'deki yolsuzluk ve terör soruşturmalarında yeni gelişme! 90 kişinin ifade işlemleri tamamlandı


Etiketler:
ankara Vasip Şahin mukavemet