ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Hilmi Daşdemir'den çarpıcı açıklama: “Selahattin Demirtaş, CHP liderliği için en önemli aktör”

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Hilmi Daşdemir'den çarpıcı açıklama: “Selahattin Demirtaş, CHP liderliği için en önemli aktör”

24 TV'de Murat Çiçek'in moderatörlüğünde yayınlanan "Açık Görüş" programına konuk olan Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, “Muhalefette bir lider problemi zaten var. Bence bundan 5-10 yıl sonra Selahattin Demirtaş, CHP liderliği için en önemli aktör olarak karşımıza çıkabilir.” iddiasında bulundu.

24 TV ekranlarında Murat Çiçek moderatörlüğünde yayınlana "Açık Görüş" programına; Ahmet Tezcan, Hilmi Daşdemir ve Ali Saydam konuk oldu. Programda 'CHP-DEM bir araya gelir mi?' başlığı altında tartışmalar sürerken Murat Çiçek'in "Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı konuşuluyor. Bu konuyu gündemde tutarak gerçekten aday mı çıkaracak yoksa CHP-DEM ittifakında el mi yükseltiyorlar?" sorusu geceye damgasını vurdu.

"CHP HDP'LEŞTİ"

Çiçek'in sorusuna yanıt veren Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, "Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi'nin HDP ile yakınlaşma sürecine bakmamız gerekiyor. HDP, CHP içerisinde 'Biz Kürtlerin haklarını savunuyoruz' söylemlerini oraya yaklaşarak söylemeye devam etseler, onlarla birlikte teröre mesafe koyan bir noktaya gelmiş olsalardı hem Kürtler için hem de ülkemiz için çok kıymetli bir yere gelirlerdi. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi, HDP'leşerek, HDP'nin iddialarını dillendiren bir noktaya geldi." ifadelerini kullandı.

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ, CHP LİDERLİĞİ İÇİN EN ÖNEMLİ AKTÖR"

Canlı yayında çok konuşulacak iddiada bulunan Daşdemir, "Muhalefette bir lider problemi zaten var. Bence bundan 5-10 yıl sonra Selahattin Demirtaş, CHP liderliği için en önemli aktör olarak karşımıza çıkabilir." ifadelerini kullandı.