ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 21 Mayıs 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 21 Mayıs 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile gündemi “Kobani Davası'nda karar, Altaylı'nın faşist ve sapık düşünceleri, Fatih Altaylı'nın hazımsızlıkları, CHP medyası'nın darbeci sevdası” konu başlıklarıyla değerlendirdi.

Programdan önemli satır başları:

KOBANİ DAVASI'NDA KARAR

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Keşke Türkiye'de idam cezası olsaydı da Selahattin Demirtaş idam edilseydi. Ha FETÖ ha Selahattin Demirtaş.

ALTAYLI'NIN HAZIMSIZLIĞI BİTMİYOR

24 TV GYY Ömer Özkök: Bu adam (Fatih Altaylı) küfür edilmesinden keyif alıyor. Bunu meslek hayatı boyunca hep bu seviyede tuttu. Birileri buna küfür etsin bu da rahatlasın.

ALTAYLI'NIN FAŞİST VE SAPIK DÜŞÜNCELERİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Faşist ve sapık düşüncenin temsilcisidir Fatih Altaylı. Türkiye, Erdoğan liderliğinde atom bombası yapsa Fatih Altaylı'nın diyeceği şu; "Erdoğan dünya barışını tehdit ediyor."

ALTAYLI'NIN HAZIMSIZLIĞI

24 TV GYY Ömer Özkök: Akıncı, Reisi'nin enkazını bulmuş, adam acı çekiyor. "Nasıl Akıncı bulur!" diyor.

FATİH ALTAYLI'NIN HAZIMSIZLIKLARI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: 20-30 sene önce postal yalıyordu bu. 30 sene geçti bu hala değişmedi. Küpün içinde ne varsa o sızar. Bal varsa bal, sirke varsa sirke sızar. Sirke sızıyor, yapacak bir şey yok. Bu ülke bunlara bırakılmayacak kadar değerlidir.

CHP MEDYASI'NIN DARBECİ SEVDASI

24 TV GYY Ömer Özkök: Yine oturmuşlar İşkembe-i Kübra'dan haber yazmışlar. Bahsettiğiniz kişiler komutan değil. General hiç değil. Yargı kararıyla rütbeleri söküldü. Bunlar hükümlü darbeci.