ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 11 Eylül 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 11 Eylül 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti"nde gündemi, "Narin üzerinden siyaset, İmamoğlu'ndan Narin istismarı, İmamoğlu'nun adalet vurgusuyla asıl amacı ne?, PKK CHP'ye yol haritası çiziyor, İmamoğlu taziye mesajında yine 'PKK' diyemedi." konu başlıklarıyla değerlendirdi.

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç "Günün Manşeti"nde gündemi değerlendirdi.

Programdan önemli satır başları:

3 BAKAN BUGÜN DİYARBAKIR'A GİDİYOR

24 TV GYY Ömer Özkök: Adaletin tecelli etmesi için her şey ince elenip sık dokunuyor. Bugün üç bakan bölgeye gidecek.

NARİN ÜZERİNDEN SİYASET...

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bunun üzerinden siyaset devşirecek kadar siyaset yoksunları var bu ülkede. Bu bir gerçek.

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Narinden bahsediyoruz ve içimiz titriyor. Narin'in ölümüyle ilgili "Doğu'daydı" "şuna oy veriyordu" cümlesi ne aşağılık bir cümle.

İMAMOĞLU'NDAN NARİN İSTİSMARI

24 TV GYY Ömer Özkök: İBB Başkanı'nın Narin'in alçakça katledilmesi üzerine bir şey bina etmeye çalışan fırsatçılardan biri oluğunu düşünüyorum.

24 TV GYY Ömer Özkök: İSKİ'nin açtığı çukura düşüp, kontrolsüz çukurda hayatını kaybeden Edanur meselesinde de başkanın bu kadar net olmasını bekliyorduk.

İMAMOĞLU'NUN ADALET VURGUSUYLA ASIL AMACI NE?

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bakım aracını ortada bırakacaksın, metrobüsler birbirine girecek ve insanlar ölecek. İşine gitmek isteyen vatandaş otobüs bozulduğu için geç kalacak, çile çekecek. Adalet nerede?

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: İstanbullu sana oy vermiş, seni belediye başkanı yapmış. İnsanları mağdur ettin. Bunları anlatırken de utanmıyorsun sıkılmıyorsun. Yüzünde bir kızarma yok. İmamoğlu, CHP içerisinde bile sevilen bir insan değil.

PKK, CHP'YE YOL HARİTASI ÇİZİYOR

24 TV GYY Ömer Özkök: Terörist Bese Hozat, CHP'nin yapması gerekenleri anlatmış. Şaşırdık mı? Hayır. Çünkü bir başka terörist, CHP'nin genel başkanı cumhurbaşkanı adayı olduğunda onun desteklenmesi talimatını vermemiş miydi?

İMAMOĞLU TAZİYE MESAJINDA YİNE "PKK" DİYEMEDİ

24 TV GYY Ömer Özkök: Bir 'terör örgütü PKK' ifadesini kullanmak çok mu zordu? Aklına mı gelmedi yok işine mi gelmedi Sayın Başkan?

CHP'DE DEĞİŞMEYEN DEĞİŞİM!

Dilruba'yı baş tacı yapan CHP...