ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 22 Nisan 2025 Salı

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 22 Nisan 2025 Salı

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde “TÜRKSAT 6A göreve başladı, Muhalefet ne iş yapar? Türkiye'de akıl tutulması yaşanıyor, Marmaray'ı kim yaptı? CHP medyasının manipülasyonu” konu başlıkları değerlendirildi.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.

Programdan önemli satır başları:

TÜRKSAT 6A GÖREVE BAŞLADI

24 TV GYY Ömer Özkök: İletişimi sağlıklı yürütebilmenin milli adımı, dün göğsümüzü kabartır vaziyette hizmete girdi.

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Kendi networkünü kurman lazım. Tüm dünyada interneti kestiğin anda bırak ekonominin bozulmasını, gemiler, uçaklar, bütün sistemler duruyor. Uydu sisteminin ne olduğunu iyi anlamak lazım.

MUHALEFET NE İŞ YAPAR?

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Türkiye'de muhalefetimiz yok. Yıllar boyunca halkla barışmamış, İslam'a düşman, Batı budalası bir sürü yobaz kafa Türkiye'de muhalefet yaptı.

"TÜRKİYE'DE AKIL TUTULMASI YAŞANIYOR"

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bu ülkede CHP'nin tek bir çubuğu yok dikili. Bu kafa diyor ki "ben iktidara geleceğim." Biz burayı çözemezsek hiçbir şeyi çözemeyiz.

MARMARAY'I KİM YAPTI?

Tek dertleri "Erdoğan" olan takozcu zihniyet yine şaşırtmadı!

CHP MEDYASININ MANİPÜLASYONU

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, CHP medyasının algı operasyonlarını değerlendirdi.


Etiketler:
Günün Manşeti Ömer Özkök Hikmet Genç Akşam Gazetesi