Fondaş gazetecilerin Roma gezisi İBB'den! İmamoğlu'ndan akılalmaz savunma

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Roma'da gazetecilerin masraflarını İBB'nin karşılamasına ilişkin açıklaması akıllara durgunluk verdi. Masrafların İBB bütçesinden karşılandığını itiraf eden İmamoğlu'na göre bu durum gayet normal.
2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın imza töreni için Roma'ya 73 kişilik grupla birlikte giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seyahati takip eden 36 gazetecinin masraflarının İBB bütçesinden karşılandığını itiraf etti.
Haliç Kongre Merkezi'ndeki "Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyesi Seçimi" programı öncesinde gazetecilere konuşan İmamoğlu, "Masraflar İBB tarafından mı karşılandı ve ne kadar maliyeti oldu?" sorusuna skandal bir cevap verdi.

NORMAL KARŞILADI!
Gazetecilerin masraflarının belediye bütçesinden karşılanmasını normal karşılayan İmamoğlu, "İlk defa İBB'nin kendi bütçesiyle gazetecileri getirdiğimiz bir organizasyon yaptık. Tabii kurumsal karşılamamız ana gövdesinde var. Bundan daha doğal bir şey yok. Bunun yadırganacak bir tarafı yok" sözleriyle kendini savunmaya kalktı.
- Popüler Haberler -

Kritik eşik aşıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kardeşlik vurgusu: Emperyalist hevesleri kursaklarda bırakalım

Şinasi Yurtsever'den hayranlarını üzen haber: Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

İstanbul'un bitmeyen trafik çilesi: Köprü geçişleri tıkandı

Deprem bölgelerinde konut seferberliği! Bakan Kurum yıl sonunu işaret etti

Türkiye UAD'de sözlü sunum için hazır: Etkili önlemler alınmasını talep ediyoruz

Bigadiç'te 1,5 milyon liralık vurgun: Şahıslar Bursa'da yakalandı
