ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Erzan ve Polat aynı koğuşa alındı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Erzan ve Polat aynı koğuşa alındı

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Seçil Erzan ile Dilan Polat dilekçe vererek aynı koğuşta kalmayı istedi. Talep kabul edildi. Seçil Erzan'ın avukatı ise, "Aynı koğuşta kalmaları iki taraf için de çok iyi oldu" diye konuştu.

Seçil Erzan ile Dilan Polat aynı koğuşu paylaşmak istedi. Talepleri kabul edildi. Seçil Erzan ve Dilan Polat Silivri'de artık aynı koğuşta arkadaşlık ediyor.

KOĞUŞ ARKADAŞI OLDULAR

Eski banka müdürü Seçil Erzan 29 kişiyi 'Özel fon' adı altında dolandırdığı iddiasıyla Silivri'de bulunan Marmara Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ise ' Kara para aklama' ve 'Vergi Usul Kanunu'na muhalefet' gibi suçlarla 7 aydır Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu. Kamuoyunun günlerce konuştuğu bu iki ismin yolları cezaevinde kesişti.

DİLEKÇE VERDİ

Dilan Polat geçtiğimiz aylarda psikolojik sorunları nedeniyle hastaneye sevk edilmişti. Önce annesini daha sonra anneannesini katleden Rabia Çataklı ile aynı koğuşa alınmıştı. Bu durumdan etkilenip geceleri uyuyamayan Dilan Polat cezaevi yönetimine dilekçe verip, kız kardeşi Sıla Doğu ile aynı koğuşta kalmak istediğini söylemişti. Talebi kabul edilen Polat kız kardeşi Sıla Doğu ile birlikte aynı koğuşa alınmıştı.

CEZAEVİ YÖNETİMİ TALEBİ ONAYLADI

Dilan Polat'ın kız kardeşi sıla doğu 14 Haziran'da tahliye edildi. Tahliyenin ardından Dilan Polat koğuşta yalnız kaldı. Seçil Erzan ise dolandırıcılık suçundan cezaevinde olan sosyal medya fenomeni Bahar Candan ile koğuşlarının ayrılmasının ardından tek kişilik koğuşa alındı. Bu durum üzerine Seçil Erzan ile Dilan Polat cezaevi yönetimine dilekçe vererek aynı koğuşta kalmak istediklerini belirtti. Talepleri kabul edilerek aynı koğuşa alındılar. Seçil Erzan'ın avukatı ise konuya ilişkin açıklama yaptı. Seçil Erzan'la Dilan Polat'ın birlikte vakit geçirdiklerini sohbet edip dertlerini paylaştıklarını söyledi.