ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Emine Erdoğan, Belgrad'da Uluslararası Etnoloji Festivali'ne katıldı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Emine Erdoğan, Belgrad'da Uluslararası Etnoloji Festivali'ne katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Belgrad'da Sırbistan Cumhurbaşkanı'nın eşi Tamara Vučić Hanımefendi'nin himayesinde düzenlenen Uluslararası Etnoloji Festivali'ne katılmak büyük bir mutluluktu” dedi.

Sosyal medya hesabından Sırbistan ziyaretine ilişkin açıklama yapan Emine Erdoğan, Uluslararası Etnoloji Festivali'ne katılmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.

Erdoğan açıklamasında, "Farklı kültürlerin buluştuğu bu özel atmosferde Türkiye'nin "odak ülke" olarak seçilmesi, tarihimizin ve kültürümüzün dünyaya tanıtılması adına çok kıymetli bir adım. Bugün burada, ne kadar farklı da olsak aslında aynı köklü insani değerlerde birleştiğimizi bir kez daha hissettik" dedi.

"Olgunlaşma Enstitülerimizin üretimi olan Osmanlı ve Anadolu Dönemi Geleneksel Gelinliklerimizin sergilendiği defile ile bu evrensel bağın bir parçası olmak, dostluk bağlarımızı güçlendirmemize vesile oldu" diyen Emine Erdoğan ayrıca, "Dostum Tamara Vučić Hanımefendi'ye, böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı ve bizleri samimiyetle ağırladığı için teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.