ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Derbide taşkınlık çıkaran 71 kişi hakkında işlem yapıldı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Derbide taşkınlık çıkaran 71 kişi hakkında işlem yapıldı

Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında stadyum güvenliğini ve tribün düzenini bozan, meşale yakarak sahaya atan, stat içinde ve dışında taşkınlık yapan 71 kişi hakkında işlem yapıldı.

İstanbul Valisi Davut Gül, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında taşkınlık yapan 71 kişi hakkında işlem yapıldığını duyurdu.

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında stadyum güvenliğini ve tribün düzenini bozan, meşale yakarak sahaya atan, stat içinde ve dışında taşkınlık yapan toplam 71 kişi hakkında işlem yapılmıştır. Sporun centilmenlik, dostluk ve fair-play ruhuna uygun şekilde yaşanması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, stadyumlarda huzuru bozan her türlü davranışa karşı kararlılıkla mücadele edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum."


Etiketler:
galatasaray-fenerbahçe stadyum güvenliği meşale yasağı