ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

DEM'in "İstanbul" planı! CHP ile kirli pazarlığı canlı yayında ifşa etti

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
DEM'in "İstanbul" planı! CHP ile kirli pazarlığı canlı yayında ifşa etti

Terör örgütü PKK ile arasına mesafe koyamayan DEM Parti, Kandil'den yapılan talimat niteliğindeki açıklamaların ardından CHP ile ittifak kararı aldı. CHP ve DEM Parti arasında "Kent uzlaşısı" adı altında varılan anlaşmanın ilk adımı olarak Esenyurt adayı değiştirildi.

CHP'li eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, kulislere sızan CHP'nin DEM'e yaptığı kirli teklifin detaylarını canlı yayında ifşa etti.

CHP ile terörle arasına mesafe koymayan DEM Parti arasındaki 31 Mart seçimlerine ilişkin kirli pazarlıklarını sürdürüyor.

CHP, DEM Parti ile yaptığı pazarlık kapsamında Esenyurt adayını geri çekerek yerine "Kürdistan" çıkışları ile bilinen Ahmet Özer'i aday gösterdi.

CHP'li eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, iki parti arasındaki kirli pazarlığın yalnızca Esenyurt ile sınırlı olmadığını hedeflerinde İBB Meclisi'nin de olduğunu vurguladı.

Yarkadaş, Esenyurt adaylığı için masada iki ismin bulunduğunun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tercihini Kürdistan çıkışları ile bilinen Özer'den yana kullandığını ifade etti.

DEM'ÎN HEDEFİ İBB MECLİSİNDE 20 ÜYE ALMAK

Barış Yarkadaş, "DEM Parti kent uzlaşısı kapsamında Esenyurt'ta aday çıkarmayacak. Ahmet Özer, CHP'den aday olacak. DEM Parti'de CHP'den çeşitli ilçelerden 1'er meclis üyesi sokarak İBB'de kendisini temsil ettirecek. 20'ye yakın bir sayıdan bahsediliyor." diye konuştu.

YENİ ADAYIN SKANDAL KÜRDİSTAN AÇIKLAMALARI ORTAYA ÇIKTI

Esenyurt adayı olarak açıklanan Ahmet Özer'in geçmişteki skandal ifadelere gün yüzüne çıktı. Özer'in geçmiş dönemde "Devlet kurmak Kürtlerin hakkı" açıklaması sert tepkilere neden oldu.