ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı: Yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine girecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin Gücü' ödül törenine gönderdiği mesajda, "Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz." ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı: Yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine girecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törene gönderdiği mesajda, bu yıl ikincisi MÜSİAD tarafından düzenlenen ''Türkiye'nin Gücü'' ödül töreninin hayırlara vesile olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"9 farklı dalda ödülleri takdim edilen iş, akademi ve basın dünyamızın değerli temsilcilerini canıgönülden tebrik ediyorum. Ülkemizin üretimine, ihracatına, istihdamına, sosyal ve akademik gelişimine katkı sağlayan cesur isimlerin ödüllendirilmesini takdirle karşılıyorum. Büyük ve güçlü Türkiye hedefiyle üretimi, başarıyı, kadın girişimini, güçlü iletişimi, moral değerleri, akademik bilgiyi, sürdürülebilirliği, dönüşümü ve erdemli girişimciliği ödülleriyle teşvik eden MÜSİAD'a şükranlarımı sunuyorum.

"ENFLASYON YIL ORTASINDAN İTİBAREN DÜŞÜŞE GİRECEK"

Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz. Hayat pahalığıyla mücadelemizi bir tarafında denetimlerin, diğer tarafında tedbir ve düzenlemelerin olduğu çift kulvarlı bir şekilde yürütüyoruz."