ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

CHP'li Özgür Özel'in küfe şovu hoş ama boş!

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
CHP'li Özgür Özel'in küfe şovu hoş ama boş!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da küfe şov yaptı. Ancak tıpkı CHP'nin geçmişte verip tutmadığı vaatleri gibi küfenin içi de boştu. Oysa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23 yıldır küfesi hep yeni eserlerle doldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da küfe şov yaptı. Mesele herkesin malumu, Cumhurbaşkanı Erdoğan bir açıklamasıyla CHP'nin kimyasını bozdu. Küfe şovun amacı elbette bu gerçeği unutturmak, tartışmayı magazinsel bir seviyeye çekmekti. Ancak Özel'in küfesine biraz dikkatli bakarsanız aslında küfeyi kendisinin taşımadığını hem arkadan hem de yandan destek aldığını görürsünüz.

MESELE KÜFEYİ DOLUYKEN TAŞIMAK

Üstelik Özel'in Bursa'da sırtına aldığı küfe boştu. Yani boş küfeyle esip gürlemek de, boş küfeyi taşımak da kolay. Kolaysa Özel, o küfenin içine asrın felaketini, 40 yıldır kan döken terör örgütü PKK/YPG'yi, havalimanlarını, otoyolları, tüp geçitleri, tünelleri, Milli Savunma sanayisine yapılan hamleleri koysun da öyle taşısın.

ÖZEL'İN VAATLERİ DE KÜFESİ DE BOŞ

Zira Cumhurbaşkanı Erdoğan, çığır açan teknolojilerde yeni atılımlar peşindeyken, elektrikli araçlar, pil teknolojileri, rüzgar, güneş enerjisi yatırımları, hidrojen yatırımları derken, CHP zihniyeti bol keseden atmakla meşguldü.

MAAŞ ALAMAYAN İŞÇİLERE ANLATSIN

Ve son bir not; CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tekrar tekrar hatırlatmak gerekiyor. Eğer küfeyi taşımaya talipse önce verdiği sözleri tutması daha doğru olur. Özel, işe 30 yıldır yönettikleri Şişli İlçe Belediyesi'nin nasıl olur da 1 milyar 800 milyon lira SGK prim borcu olur sorusuna cevap aramakla başlayabilir. Ya da pazartesi günü belediye önünde maaş alamıyoruz diye eylem yapan CHP'li işçilerin yanına gidip sorunlarını çözebilir. Zira mesele küfelik olmak değil, küfeyi taşımakla ilgili.