ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Canlı yayında çok konuşulacak iddia: CHP'nin 2028 yılında adayı Abdullah Gül...

Gazeteci Ahmet Tezcan, 24 TV'de yayınlanan 'Açık Görüş' programında CHP'nin ve Özgür Özel'in tavırlarındaki değişikliğe dikkat çekerek, “Tavır değişikliğinin arkasında Abdullah Gül'ün olduğunu düşünüyorum. Ben 2028 yılında CHP'nin sürpriz bir şekilde adayının Abdullah Gül olacağını düşünüyorum.” iddiasında bulundu.

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Canlı yayında çok konuşulacak iddia: CHP'nin 2028 yılında adayı Abdullah Gül...

Gazeteci Ahmet Tezcan, CHP ve Özgür Özel hakkında çarpıcı bir analizde bulunarak "Ben 2028 yılında CHP'nin sürpriz bir şekilde adayının Abdullah Gül olacağını düşünüyorum." dedi.

Öte yandan Tezcan, CHP içindeki Özel-İmamoğlu arasındaki gölge oyunlarına da değinerek, "Ekrem İmamoğlu'nun (CHP'de) zapt edilemez, öngörülemez bir tarafı var" ifadelerini kullandı.

"2028'DE CHP'NİN ADAYI ABDULLAH GÜL OLABİLİR"

"CHP'deki tavır değişikliğinin arkasında Abdullah Gül'ün de olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanan Tezcan, "2028'de CHP'nin sürpriz bir şekilde adayının Abdullah Gül olabileceğini düşünüyorum. Bunu Kılıçdaroğlu ya da Ekrem İmamoğlu'nun görmemiş olmasına ihtimal vermiyorum." dedi.

"İMAMOĞLU'NUN (CHP'DE) ZAPT EDİLEMEZ BİR TARAFI VAR"

Özgür Özel'in Abdullah Gül hamlesini Ekrem İmamoğlu'nun iyi okuduğunu belirten Tezcan, Ekrem İmamoğlu'nun (CHP'de) zapt edilemez, öngörülemez bir tarafı olduğuna vurgu yaparak, başkanlık yarışında yeni planlar yapacaklar için İmamoğlu'nun karşı hamlelerini göz ardı etmemeleri gerektiğine dikkati çekti.

"ÖZGÜR ÖZEL'İN SÖYLEDİĞİ SÖZLER SINANMAMIŞ SÖZLERDİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin satır aralarını aralayan Tezcan, "Bu görüşmelerden sonra Özgür Özel'in söylediği sözler, yapılan açıklamalar henüz sınanmamış sözlerdir. Türkiye'nin dış politikasında Irak, İsrail, Gazze konusunda TBMM'de nasıl tepkiler verecek bunları görmek lazım" dedi.