ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 18 Ekim 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 18 Ekim 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde, Direnişin sembollerinden Sinvar, Siyonist ağzıyla manşet, nokta atışı neresi, içimizdeki Siyonistler ve Konak Belediyesi yine gündemde olması değerlendirildi.

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti"nde, Direnişin sembollerinden Sinvar, Siyonist ağzıyla manşet, nokta atışı neresi, içimizdeki Siyonistler ve Konak Belediyesi yine gündemde olması değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

DİRENİŞİN SEMBOLLERİNDEN SİNVAR

24 TV GYY Ömer Özkök: Bir insanın istediği gibi ölebilmesi ne kadar büyük bir lütuftur. İnsanın istediği şekilde ölmesi, arzu ettiği gibi emanetini teslim etmesi kadar büyük bir nimet yoktur herhâlde.

"NETANYAHU BEDELİNİ ÖDEYECEK"

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bu topraklardan ya defolup gideceksiniz ya da tek tek yok olacaksınız. Günümüzün Hitler'i Netanyahu, bunun bedelini ödeyecek! Bütün dünyanın şahitlik ettiği bir soykırıma imza attınız.

"SİYONİSTLERİN "SÖZCÜ"SÜ PAYLAŞTI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Siyonizm uşaklığının ete kemiğe bürünmüş hali.

MİLLET SİZE MİNNETTAR

Kudüs şairi Nuri Pakdil ve Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar'ı özlemle yad ediyoruz.

DİRENİŞİN SEMBOLLERİNDEN SİNVAR

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Müslüman bir toplumu yok etmeye çalışan bir kafir var. O kafire karşı mücadele veren bir şehit var. Biz onlara şehit diyoruz ve onlar ölmediler, onlar yaşarlar. Bizim için bu bir kayıp değildir.

SİYONİST AĞZIYLA MANŞET!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Böyle bir başlık atabilmen için Siyonist, soykırımcı, Müslüman düşmanı ve ahlaksız olman lazım. Siz kime hizmet ediyorsunuz kardeşim! Siz Yahudi misiniz, Siyonist misiniz!

NOKTA ATIŞI NERESİ!

24 TV GYY Ömer Özkök: Gazze dümdüz olmuş ve bu sunucu (Fatih Portakal), "yine nokta atışı" diyor. Nokta atışı mı kalmış? Gazze dümdüz olmuş. Ne noktası, ne atışı? Neyin derdinde!

İÇİMİZDEKİ SİYONİSTLER!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bunlar artık canavar oldu. Kendilerini saklayamıyorlar. Katliamcı alçak katiller, Müslümanları öldürünce Sözcü mutlu oluyor. Başka bir açıklaması yok.

KONAK BELEDİYESİ YİNE GÜNDEMDE

İki kişi elektrik akımına kapılarak can vermişti... CHP'li Konak Belediyesi'nden hizmete değil konsere dev bütçe!

Belediye başkanı, "Borç içindeyiz" demişti, Belediye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri kapsamında Şevval Sam'a tam 5 milyon 300 bin TL ödeyecek.